«Ανατριχιαστική η δήλωση Πνευματικού για τη διαλογή ασθενών»-Χρήστος Ρόκος

Στη μουντή προεκλογική περίοδο που διανύουμε αλλά και σε αυτή που προηγήθηκε υπάρχουν πρόσωπα και φωνές που ξεχωρίζουν. Νέοι άνθρωποι επιστήμονες που έκαναν την υπέρβαση να εμπλακούν με την πολιτική. Ο Χρήστος Ρόκος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Α΄Θεσσαλονίκης είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα.

Με λίγα λόγια λέει πολλά. Ιατρός στο επάγγελμα αλλά και με σπουδές νομικής, ο κ.Χρήστος Ρόκος εξηγεί γιατί αποφάσισε να εμπλακεί στην περιπέτεια της πολιτικής.

Σχολιάζει τα όσα απίστευτα είπε ο υποψήφιος της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός

για την «διαλογή ασθενών». Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε πριν από την πολύ καθυστερημένη ανακοίνωση του κ.Μητσοτάκη να «αποσυρθεί» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ωστόσο ο κ.Ρόκος υπενθυμίζει τρεις δηλώσεις που δείχνουν την «γραμμή» της ΝΔ. Η πρώτη είναι εκείνη του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «προτεραιότητα δεν ήταν η υγεία». Η δεύτερη του κ.Κουμουτσάκου που απάντησε στην κριτική για τα μαύρα χάλια στην υγεία ότι «αυτά κρίθηκαν με το 40% που πήρε η ΝΔ»! Και η τρίτη είναι η δήλωση του κ.Πνευματικού.

«Είχαμε 16.500 νεκρούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας εκτός ΜΕΘ…Αυτό και μόνο δείχνει πως κοστολογούσαν την ανθρώπινη ζωή… Ως ιατρός και ως άνθρωπος ανατριχιάζω με τη δήλωση του κ.Πνευματικού.

Ο κ.Ρόκος σχολιάζει πολύ εύστοχα και την «φορολογική ελάφρυνση» που πολύ συχνά επικαλείται ο κ.Μητσοτάκης ως επίτευγμα της διακυβέρνησης του. Με στοιχεία αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική φορολογική ελάφρυνση. «6 δις περισσότερα έσοδα από την έμμεση φορολογία τους τελευταίους 16 μήνες δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμία ελάφρυνση», λέει ο κ.Ρόκος. «Ιδιωτική και κυβερνητική αισχροκέρδεια πάνε μαζί», υποστηρίζει. Το 60% της φορολογίας είναι έμμεσοι φόροι, λέει.

«Οι οικονομικές ανισότητες δυστυχώς θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν, ειδικά για τους νέους από τους τους οποίους περιμένουμε να δώσουν λύσεις και στο δημογραφικό πρόβλημα Τρεις στους τέσσερις Έλληνες καλούνται να δαπανούν το 40% του εισοδήματος τους στη στέγη», επισημαίνει ο κ.Ρόκος.

Η συζήτηση με τον κ.Ρόκο κλείνει με τη Θεσσαλονίκη την πόλη στην οποία ζει και δραστηριοποιείται . Στην πόλη που έχει εγκαταλειφθεί….

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tubehttps://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Ανατριχιαστική η δήλωση Πνευματικού για τη διαλογή ασθενών»-Χρήστος Ρόκος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα