Απάντηση ράπισμα της Μαρίας Καρυστιανού σε όσους επιχειρούν να συγκαλύψουν το έγκλημα στα Τέμπη-ΒΙΝΤΕΟ

Ομιλία ράπισμα για όσους κοστολόγησαν τη ζωή νέων παιδιών με ένα εισιτήριο τρένου! Η Μαρία Καρυστιανού ,μητέρα που έχασε την κόρη της στο έγκλημα των Τεμπών απάντησε από την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε όσους εξακολουθούν να προκαλούν το κοινό αίσθημα με τα όσα λένε για το έγκλημα. Απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη που είχε πει πως «αν λέγαμε ότι υπήρχαν θέματα ασφαλείας δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο σιδηρόδρομο»! Απάντησε στα όσα είπε ο Κώστας Καραμανλής ,υπουργός

Μεταφορών που είχε λάβει σαφείς προειδοποιήσεις για την ασφάλεια στα τρένα. Απάντησε και σε όσους είχαν την αγωνία «να μη χάσει την εξουσία ο Μητσοτάκης για ένα κωλοτρένο»! Έχει ειπωθεί κι αυτό.

Απάντησε στα όσα συμβαίνουν στην «επιτροπή της Βουλής» που δήθεν διερευνά το έγκλημα. Όσοι βουλευτές τολμούν να επιμείνουν και να θέσουν ερωτήματα «τραμπουκίζονται» από την κυβερνητική πλειοψηφία!

Απάντησε σε όλους η κυρία Μαρία Καρυστιανού…

The post Απάντηση ράπισμα της Μαρίας Καρυστιανού σε όσους επιχειρούν να συγκαλύψουν το έγκλημα στα Τέμπη-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα