«Δεν θα επιτρέψουμε η ανταρσία να γίνει πραξικόπημα» λέει η Μόσχα-Επισκοινωνία Μπλίνκεν με Φιντάν

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει μια ανταρσία υπό τον αρχηγό των μισθοφόρων Γεβγκένι Πριγκόζιν να μετατραπεί σε πραξικόπημα ή σε παγκόσμια κρίση, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε ότι ολόκληρος

ο κόσμος θα μπορούσε να βρεθεί στο χείλος της καταστροφής εάν τα ρωσικά πυρηνικά όπλα έπεφταν στα χέρια "ληστών".

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ επικοινώνησε για τις εξελίξεις στη Ρωσία, με τον Τούρκο ομόλογο του.Ειρωνείες Ουκρανών

Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας ειρωνεύτηκε σήμερα τους Ρώσους στρατιώτες, καλώντας τους να μην πολεμούν πλέον στην Ουκρανία αλλά να διαλέξουν στρατόπεδο στη σύγκρουση ανάμεσα στη Βάγκνερ και τον ρωσικό στρατό.

"Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας διερωτάται γιατί οι Ρώσοι στρατιώτες είναι ακόμη στα λασπωμένα χαρακώματά τους, αντί να προστρέξουν σε βοήθεια των συντρόφων τους, είτε στη μία είτε στην άλλη πλευρά της σύγκρουσης. Θα ήταν πιο ασφαλές γι΄αυτούς παρά να αντιμετωπίσουν τον ουκρανικό στρατό", ανέφερε το υπουργείο στο Twiiter.

The post «Δεν θα επιτρέψουμε η ανταρσία να γίνει πραξικόπημα» λέει η Μόσχα-Επισκοινωνία Μπλίνκεν με Φιντάν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν, Μόσχα-Επισκοινωνία Μπλίνκεν, Φιντάν,den, moscha-episkoinonia blinken, fintan