«Δουλοπρέπεια από μία επικίνδυνη κυβέρνηση»-Κ.Ήσυχος

Για «δουλοπρέπεια, τυφλή Νατοϊκή υποταγή και τυχοδιωκτική εξωτερική πολιτική από μια επικίνδυνη κυβέρνηση που θέτει σε ακραίο κίνδυνο τη χώρα και τον λαό» κάνει λόγο σε δήλωση του ο κ.Κώστας Ήσυχος μέλος της ΠΓ ΛΑΕ ΑΑ και πρώην ΑΝΥΕΘΑ.

Η δήλωση του:

Η πρόσφατη απόλυτα «μυστικοπαθής» επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Οδησσό προκειμένου να συναντήσει τον Β. Ζελένσκι αποδεικνύει με τον πιο έμπρακτο και εμφατικό τρόπο την απόλυτη προσήλωση της Ελληνικής κυβέρνησης στην Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ.

Η πιο τρανή απόδειξη

της δουλοπρεπούς νατοϊκής υποταγής της χώρας στον επιθετικό πολεμοχαρή οργανισμό του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού έχει ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο. Ελληνική φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα , εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων σε F-16 από Έλληνες εκπαιδευτές, αδιάκοπη ροή πολεμικού υλικού στο καθεστώς του Κιέβου, μηδενικές διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις με την Ρωσική Ομοσπονδία. Ταυτόχρονα εντείνεται η «συμμαχική» προσήλωση στην δολοφονική μηχανή του Ισραήλ που διαπράττει ανείπωτα εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία και εκτοπισμό των Παλαιστίνιων από τις πατρογονικές τους εστίες εντείνεται.

Την «γλώσσα της αλήθειας» που αφορά στην σκοπιμότητα της συνάντησης Μητσοτάκη – Ζελένσκι μας την δίνει η επιστολή του Αμερικάνου Υπεξ. Άντονι Μπλίνκεν: «Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για τις αμυντικές δυνατότητες που η Ελλάδα θα μπορούσε να μεταβιβάσει ή να πουλήσει στην Ουκρανία. Εάν αυτές οι δυνατότητες ενδιαφέρουν την Ουκρανία, και εκκρεμούσας της αξιολόγησης της κατάστασης και της αξίας τους από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μπορούμε να διερευνήσουμε ευκαιρίες για πιθανή πρόσθετη Χρηματοδότηση Ξένων Ενόπλων Δυνάμεων ύψους μέχρι 200 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ελλάδα», ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Μπλίνκεν. «Business πολέμου», με τις ΗΠΑ επιβλέπουσες, την Ελλάδα προμηθευτή και το καθεστώς του Κιέβου «κρεατομηχανή» σε έναν πόλεμο που πρέπει άμεσα να λάβει τέλος και οι ειρηνικές διαπραγματεύσεις να είναι μονόδρομος.

The post «Δουλοπρέπεια από μία επικίνδυνη κυβέρνηση»-Κ.Ήσυχος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δουλοπρέπεια, -Κ Ήσυχος,douloprepeia, -k isychos