Εκλογές 2023: Το «κέντρο» που τώρα λέγεται μεσαίος χώρος ζητά την ευκαιρία του-Στέλιος Φενέκος

Η απλή αναλογική όσο κι αν δαιμονοποιείται από την κυβέρνηση, είναι μια καλή ευκαιρία για να απελευθερωθούν οι ψηφοφόροι από τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας. Υπάρχουν κόμματα φρέσκα με ανθρώπους που είναι σοβαροί και αξίζουν πρώτα απ ΄  όλα να τους ακούσουμε. Όσοι πειστούν από τις απόψεις και τις προθέσεις τους μπορούν να τους δώσουν την ευκαιρία που τους αξίζει.

Η Κοινωνία Αξιών του Στέλιου Φενέκου είναι μια αξιόλογη πολιτική κίνηση που εξελίχθηκε σε κόμμα και σε αυτές τις εκλογές διεκδικεί τη ψήφο μας σε συνεργασία

με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία. Τι πρεσβεύει;

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με δύο λέξεις την πολιτική της ταυτότητα θα λέγαμε ότι αντιπροσωπεύει έναν πολιτικό χώρο που «εξαϋλώθηκε» τη δεκαετία του 70 από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και από τότε είναι το διαφιλονικούμενο τμήμα των ψηφοφόρων που «βγάζει κυβερνήσεις». Είναι αυτό που λέγαμε «κέντρο» και σήμερα τα κόμματα εξουσίας το ονομάζουν «μεσαίο χώρο».

Ο Στέλιος Φενέκος επικεφαλής της Κοινωνίας Αξιών μιλά στο militaire channel.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Εκλογές 2023: Το «κέντρο» που τώρα λέγεται μεσαίος χώρος ζητά την ευκαιρία του-Στέλιος Φενέκος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα