«Ελλάδα μην βοηθάς τη δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας»! Δήλωση κόλαφος για Μπακογιάννη-Μητσοτάκη από το Βελιγράδι

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάντερ Βουλίν σχολίασε την στάση που τηρεί η ελληνική κυβέρνηση απέναντι στην Αλβανία και στο ζήτημα του Κοσυφοπεδίου...Ο κ.Βουλίν σχολιάζοντας την παρουσία Ράμα στην ελληνική πρωτεύσουσα είπε ότι «την επόμενη φορά που η κυβέρνηση της Ελλάδας σκεφτεί να αναγνωρίσει το λεγόμενο Κοσσυφοπέδιο, ας θυμηθεί πώς ήταν η υποδοχή του Έντι Ράμα στην  Αθήνα».Ο Aleksandar Vulin υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση με τις θέσεις και τις πράξεις της βοηθά  την προώθηση της Μεγάλης Αλβανίας : «Η
Μεγάλη Αλβανία μπορεί να σταματήσει μόνο από τους Σέρβους και τον σερβικό λαό, αλλά και από τους Έλληνες. Αγαπητοί μας Έλληνες, σκεφτείτε το».Επανερχόμενος στο θέμα της παρουσίας Ράμα στην Αθήνα είπε ότι «αυτό που ο Ράμα δεν μπορούσε να ζήσει στα Τίρανα, το έζησε στην Αθήνα. Αυτό που ονομάζεται Κοσσυφοπέδιο από τις ελληνικές αρχές, αλλά και η ένταξη της Πρίστινα στο Συμβούλιο της Ευρώπης θα είναι μια ανυπολόγιστη συμβολή της κυβέρνησης της Ελλάδας και της Ντόρας Μπακογιάννη στη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας».

The post «Ελλάδα μην βοηθάς τη δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας»! Δήλωση κόλαφος για Μπακογιάννη-Μητσοτάκη από το Βελιγράδι appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα, Αλβανίας Δήλωση, Μπακογιάννη-Μητσοτάκη, Βελιγράδι,ellada, alvanias dilosi, bakogianni-mitsotaki, veligradi