Επικοινωνία Ερντογάν με τον Αμπάς, η Ελλάδα και σε αυτή την κρίση γράφει tweets…

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς είχε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, Ερντογάν και Αμπάς συζήτησαν για την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε πως η Άγκυρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τερματιστούν οι εχθροπραξίες το συντομότερο δυνατόν.

Ανεξάρτητα από το τι θα πετύχει ή τι θα πληρώσει ο Ερντογάν, η Τουρκία εμφανίζεται ξανά να κινείται στην περιοχή. Το ότι
«είναι μεγάλη χώρα» και όλα τα σχετικά που μας λένε και μας ξαναλένε τα τελευταία χρόνια, δεν θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι η σε μικρότερη σε έκταση Ελλάδα διεκδικούσε και συχνά αναλάμβανε ρόλο στην περιοχή. Σήμερα σε κάθε μεγάλη κρίση η Ελλάδα απλά ακολουθεί Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες με πρωθυπουργό και υπουργούς να γράφουν μηνύματα στο X (πρώην twitter), με τα οποία δηλώνουν ότι με κάποιον είμαστε...ολοκληρωτικά! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στη «γειτονιά» μας και η χωρίς καμία περίσκεψη ένταξη σε «στρατόπεδα» ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη χώρα. Αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή οι κυβερνώντες να το καταλάβουν και να αλλάξουν ρότα.

The post Επικοινωνία Ερντογάν με τον Αμπάς, η Ελλάδα και σε αυτή την κρίση γράφει tweets… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επικοινωνία Ερντογάν, Αμπάς, Ελλάδα,epikoinonia erntogan, abas, ellada