ΓΕΕΘΑ: Νεύρα ,εγκαίνια και νέα στολή παραλλαγής…

Νεύρα πολλά «υποσχέσεις» ότι τώρα που «θα κρεμάσει τα στολή θα τα πούμε» , εγκαίνια μνημείων που στην ουσία ήδη υπάρχουν ακριβώς έξω από το ΥΠΕΘΑ και μια νέα στολή παραλλαγής, κλείνουν τον κύκλο της ηγεσίας Φλώρου.

Τα νεύρα εκδηλώνονται με διάφορους τρόπους , οι «υποσχέσεις» ελπίζουμε να αφορούν και στην περίπτωση της υποκλοπής των επικοινωνιών του και για το μνημείο που δεν γνωρίζουμε τελικά πόσο κόστισε έχουμε επισημάνει ότι από την εποχή Μ.Κωσταράκου ,υπάρχει ακριβώς απέναντι από το ΥΠΕΘΑ φωτεινή

στήλη στην οποία εμφανίζονται όλα τα ονόματα των νεκρών των ΕΔ. Γιατί το ζητούμενο είναι να τα διαβάζει ο κόσμος κι όχι μόνο όσοι μπαίνουν στο ΥΠΕΘΑ.

Οι φωτογραφίες είναι από τη νέα στολή παραλλαγής η οποία όπως μας πληροφορεί σχετική ανακοίνωση «απετέλεσε εκτέλεση σχετικής εντολής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για αλλαγή της υφιστάμενης στολής παραλλαγής που εξεδόθη στα τέλη του 2021, στο πλαίσιο της γενικότερης απόφασης αναβάθμισης των υλικών του μαχητή, οπότε προσεχώς αλλά σύντομα θα επακολουθήσουν αλλαγές και σε άλλα φερόμενα υλικά (εξαρτήσεις, κράνη, άρβυλα κλπ)».

Να δούμε πως θα πορευθούν οι ΕΔ χωρίς τις διαταγές Φλώρου και πως οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων θα ξαναγίνουν από …εκπρόσωποι του Αρχηγοί!

The post ΓΕΕΘΑ: Νεύρα ,εγκαίνια και νέα στολή παραλλαγής… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΓΕΕΘΑ, Νεύρα,geetha, nevra