Για «αμοιβαίες υποχωρήσεις» σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ κάνει λόγο ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας αλλά κανείς δεν ενοχλείται!

Φωτογραφία EurokinissiΤην ώρα που η πολιτική ατζέντα είχε καθοριστεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη και το θέμα Γιώργου Κατρούγκαλου, ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας μιλούσε για «αμοιβαίες υποχωρήσεις» με την Τουρκία σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ!Ο κ.Δένδιας τα είπε σε συνέντευξη του στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
και το συγκεκριμένο απόσπασμα το αναπαράγει με μήνυμα του στο twitter. Διαβάστε τι γράφει . Ποιες είναι οι «αμοιβαίες υποχωρήσεις»; Γνωρίζουν να μας πουν από την κυβέρνηση;Η συζήτηση περί «Πρεσπών του Αιγαίου» που γίνεται τώρα, ενόψει εκλογών, προκαλεί σύγχυση. Μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πέραν της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ , δεν υφίστανται άλλες διαφορές, επί των οποίων θα μπορούσαν να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Η συζήτηση περί «Πρεσπών του Αιγαίου» που γίνεται τώρα, ενόψει εκλογών, προκαλεί σύγχυση. Μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πέραν της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ , δεν υφίστανται άλλες διαφορές, επί των οποίων θα μπορούσαν να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

(Από τη συνέντευξη στην… pic.twitter.com/bNwjiQ9cWa— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 18, 2023

The post Για «αμοιβαίες υποχωρήσεις» σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ κάνει λόγο ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας αλλά κανείς δεν ενοχλείται! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα