Γιατί φεύγει κόσμος από τις Ένοπλες Δυνάμεις; Τι γίνεται με τις παραιτήσεις; Γ.Αλεξανδράκης

Γιατί φεύγει κόσμος από τις Ένοπλες Δυνάμεις; Γιατί στελέχη που δεν έχουν θεμελιώσει καν συνταξιοδοτικό δικαίωμα προτιμούν να αποχωρήσουν και να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού; Όχι δεν είναι ο πρώτος λόγος το οικονομικό αν και η κατάσταση σ΄  αυτό το τομέα γίνεται όλο και χειρότερη. Ο νούμερο ένα λόγος που επικαλούνται τα στελέχη είναι η αξιοπρέπεια. Η έλλειψη αναγνώρισης της δουλειάς τους από τους ανωτέρους τους. Η κακή συμπεριφορά. Η απαξίωση τους.

Ο απόστρατος Αξιωματικός του ΠΝ και σήμερα μάχιμος δικηγόρος Γιώργος Αλεξανδράκης ζει την καθημερινότητα των στελεχών μέσω των πολλών υποθέσεων

που αναλαμβάνει. Έχει εικόνα και άποψη για τα αίτια της μεγάλης φυγής. Μοιράζεται την πλούσια εμπειρία του με τη συνέντευξη του στ militaire.gr  .

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Γιατί φεύγει κόσμος από τις Ένοπλες Δυνάμεις; Τι γίνεται με τις παραιτήσεις; Γ.Αλεξανδράκης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα