Γιατί κρύβονται και δεν απαντούν με καθαρό λόγο για το τι γίνεται στο Στεφανοβίκειο;

Η 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο έχει πλημμυρίσει και οι εικόνα που υπάρχει από τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι η στάθμη του νερού είναι πολύ ψηλά. Το ερώτημα είναι απλό και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπάρχει μία καθαρή απάνηση:•Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ελικόπτερα που βρίσκοντας σε υπόστεγα επισκευής;Οι απαντήσεις που έχουν δοθεί επί λέξη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Π. Μαρινάκη είναι η εξής, όπως τη μεταδίδει το κρατικό Αθηναιϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Για το Στεφανοβίκειο είπε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, καμία διακινδύνευση της ασφάλειας

ή της καταλληλόλητας των μέσων και εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις οι οποίες, όπως είπε, σε πρωτοφανείς συνθήκες ήταν στην πρώτη γραμμή, παραμένουν στην πρώτη γραμμή και είχαν πολύ ενεργό και σημαντικό ρόλο στις διασώσεις αλλά και σε άλλες αναγκαίες εργασίες και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καταλληλόλητας».

Απαντώντας σε ερωτήσεις του documentonews.gr,  ο κ.Μαρινάκης απάντησε ότι «δεν υπάρχει καμία, ούτε ενημέρωση, ούτε εντύπωση, ούτε ένδειξη ότι δεν έγινε μία έγκυρη ή έγκαιρη… μη έγκαιρη βασικά εκκένωση».Τελικά ελικόπτερα υπάρχουν ή όχι;

The post Γιατί κρύβονται και δεν απαντούν με καθαρό λόγο για το τι γίνεται στο Στεφανοβίκειο; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στεφανοβίκειο,stefanovikeio