Γιατί οι καθηγητές λένε ΟΧΙ στα ΙΕΚ που θα «βαφτιστούν» ιδιωτικά «πανεπιστήμια»; Δημ.Καλτσώνης

Γιατί οι πανεπιστημιακοί καθηγητές λένε όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, η λειτουργία των οποίων έτσι κι αλλιώς αποκλείεται με σαφέστατο τρόπο από το Σύνταγμα της χώρας;

Ο κ.Δημήτρης Καλτσώνης επίκουρος καθηγητής θεωρίας κράτους και δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήµιο, μιλά στο militaire channel και απαντά σε όλα τα ερωτήματα για το θέμα των λεγόμενων ιδιωτικών πανεπιστημίων. Αποδομεί την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης και εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει

στο εξωτερικό απ΄ όπου υποτίθεται αντλεί επιχειρήματα η κυβερνητική «στρατηγική» μετατροπής των ΙΕΚ σε «ιδιωτικά πανεπιστήμια»!

Ο Δηµήτρης Καλτσώνης (www.kaltsonis.blogspot.com) γεννήθηκε το 1967 στον Πειραιά. Το 1996 αναγορεύτηκε διδάκτορας της Νομικής Σχολής Αθηνών στην κοινωνιολογία του δικαίου. Είναι επίκουρος καθηγητής θεωρίας κράτους και δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήµιο. Διδάσκει στο Τµήµα Πολιτικής Επιστήµης και Ιστορίας, στο µεταπτυχιακό του Γενικού Τµήµατος Δικαίου και στο µεταπτυχιακό του Τµήµατος Δηµόσιας Διοίκησης του Παντείου. Διευθύνει το Σεµινάριο Κράτος και δίκαιο στον 21ο αιώνα (www.kratoskaidikaio.blogspot.com). Είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες καθώς και της Γραμματείας της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Γιατί οι καθηγητές λένε ΟΧΙ στα ΙΕΚ που θα «βαφτιστούν» ιδιωτικά «πανεπιστήμια»; Δημ.Καλτσώνης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΟΧΙ, ΙΕΚ, Δημ Καλτσώνης,ochi, iek, dim kaltsonis