Η Mustang Mach 1 πιο πισταδόρικη από ποτέ ήρθε Ευρώπη (βίντεο)

Ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων της Ford αποδίδει 460 ίππους και εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 4,4”

νέα Mustang Mach 1 ξεχωρίζει επίσης για τον μοναδικό σχεδιασμό της καθώς και για τις σημαντικές αναβαθμίσεις της σε μετάδοση, φρένα και αναρτήσεις, που σε συνδυασμό συνθέτουν ένα μοναδικό αλλά και εκρηκτικό συνάμα οδηγικό κοκτέιλ

Ο αλουμινένιος V8 κινητήρας της Mustang Mach 1

συνδυάζει χαρακτηριστικά όπως το σύστημα Open Air Induction System, μία πολλαπλή εισαγωγής και πεταλούδες 87 mm σε συνδυασμό με έμμεσο και άμεσο ψεκασμό χαμηλής και υψηλής πίεσης του καυσίμου αντίστοιχα, αποδίδοντας μέγιστη ισχύ 460 ίππων στις 7,250 σ.α.λ. και ροπή 529 Nm στις 4,900 σ.α.λ.

Κι όμως, η Mustang GT 5.0 V8 δεν είναι η αμερικανιά που φαντάζεσαι

Η διαρκής παροχή κορυφαίων επιδόσεων υποστηρίζεται από ένα βοηθητικό ψυγείο λαδιού σε συνεργασία με ένα νέο φίλτρο που εξασφαλίζουν βέλτιστη ροή του λιπαντικού μέσου – και κατ’ επέκταση κορυφαία απόδοση στην πίστα.

Το χειροκίνητο κιβώτιο TREMEC και το 10-τάχυτο αυτόματο συνδυάζονται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Η κάθετη παραγόμενη δύναμη είναι αυξημένη κατά 22%

Η Mustang Mach 1 διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες για απολαυστική οδήγηση στην πίστα – όπως η ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRide®, τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης που περιλαμβάνουν το πρόγραμμα Track και τα Track Apps συμπεριλαμβανομένου του Launch Control

Οι πρώτες παραδόσεις της νέας Ford Mustang Mach 1 είναι ήδη σε εξέλιξη, όπως ανακοινώνει σήμερα η Ford.

Info/Photo: ford.gr

The post Η Mustang Mach 1 πιο πισταδόρικη από ποτέ ήρθε Ευρώπη (βίντεο) appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα