Η “ανάποδη πυραμίδα” της Μεσογείων! Νίκος Σκιαδάς

Γράφει ο 

Νίκος Σκιαδάς

Ανχης ε.α Ειδικών Δυνάμεων    

Το 1 από τα 10 σημεία Παγκόσμιας Πρωτοτυπίας

Σας παραθέτω το πρώτο σημείο, από μια λίστα 10 σημείων ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ, που έχω συντάξει και πρέπει να τύχουν της προσοχή σας, γιατί η Ελλάδα ξέρει να πρωτοπορεί, αλλά και να προηγείται των καιρών και των όποιων καταστάσεων σε όλους τους τομείς. Διότι, εμείς ήμασταν οι πρώτοι διεθνώς που βρήκαμε ότι η μουσική διασπείρει τον κορωνοϊό και οι … κουφοί μάλλον είναι ασυμπτωματικοί φορείς (Μνημόνιο Χαρδαλιά

σελίδα 17.435)!!! Πρωτοπορία και καινοτομία παντού και φυσικά γιατί όχι και στον Στρατό μας. Άλλωστε τα πειράματα επιτρέπονται, απλώς συνήθως την πληρώνουν τα … πειραματόζωα!!!

Το πραγματικά 1ο θαύμα του Κόσμου «Η ανάποδη πυραμίδα της Μεσογείων»

Διάφοροι κατάλογοι Θαυμάτων του Κόσμου έχουν συνταχθεί από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, με σκοπό την καταγραφή των θεαματικότερων φυσικών θαυμάτων και ανθρωπογενών κατασκευών. Τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου είναι ο πρώτος γνωστός κατάλογος με την Πυραμίδα του Χέοπα να περιλαμβάνεται σχεδόν σε όλους τους γνωστούς μέχρι και σήμερα καταλόγους θαυμάτων. Αυτό όμως έχει αλλάξει με ενέργειες των ΥΦΕΘΑ και ΥΕΘΑ, που θέλουν να τονώσουν τον τουρισμό στην χώρα μας. Δημιούργησαν λοιπόν την ανάποδη πυραμίδα της Μεσογείων. Ενώ δηλ. οι κλασσικές πυραμίδες έχουν μεγάλη βάση και μικρή κορυφή, η πυραμίδα της Μεσογείων (γνωστή λεωφόρος) έχει αμελητέα βάση και τεράστιας έκταση κορυφή. Να λοιπόν πως το κατάφεραν. Αν δούμε προσεκτικά την δομή όλων των επιτελείων του κόσμου (προσφάτως εντάχθηκε και των Αρχουάκο της Κολομβίας) θα παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν λίγοι Αξιωματικοί, περισσότεροι υπαξιωματικοί και όλοι αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από τους μάχιμους που επανδρώνουν τμήματα μάχης. Αυτά όμως τα … παλιά χρόνια. Στην Μεσογείων κρύβεται μέσα στο απροσδιορίστου σχήματος (όχι πάντως πεντάγωνο ή άλλο γνωστό μέχρι σήμερα γεωμετρικό σχήμα) μια πάνοπλη ενισχυμένη Μεραρχία με ικανότατα και έμπειρα στελέχη που με Roller διορθωτικά, πληκτρολόγια, curved οθόνες και πολύπλοκα δίκτυα Η/Υ σχεδιάζουν, γράφουν, ξαναγράφουν, επικαιροποιούν και διαλύουν τις υπηρεσίες κατασκοπείας διεθνώς καθώς δεν προλαβαίνουν να παρακολουθούν τους γοργούς ρυθμούς παραγωγής σελίδων Α4 που είναι έτοιμες να νικήσουν κάθε απειλή ακόμα και δια γαλαξιακή. Σας δίνω ένα μικρό δείγμα της σπάνιας δουλειάς που γίνεται στα πολυπληθή γραφεία…

Υποστράτηγος σε Ταξίαρχο: Πόσες φορές θα σου το πω. Θέλω να μελετήσουμε την περίπτωση των 10 πληγών του Φαραώ με έμφαση στο τι θα κάνουμε στην περίπτωση της 4ης πληγής και πως θα πλήξει τις 2 ταξιαρχίες μόνοπλων ζώων (ίππος, ημίονος, όνος) που είχαμε προτείνει να δημιουργηθούν τον προηγούμενο μήνα.

Ταξίαρχος : Μάλιστα στρατηγέ μου, θα επιληφθώ άμεσα.

Φεύγει από το γραφείο και ανοίγει την επόμενη πόρτα που επικοινωνεί με διπλανό γραφείο και λέει στα 5 άτομα που υπάρχουν στο χώρο αυτό: Ρε ρεμάλια συνταγματάρχες, πόσες φορές θα σας το πω να μην με εκθέτετε στον στρατηγό; Θα σας σκίσω στις υπηρεσίες Συνταγματάρχου επιφυλακής όλο το καλοκαίρι. Δηλαδή τι θέλετε; Να χάσουμε πάλι το βραβείο καινοτομίας από τους απαράδεκτους του κάτω ορόφου που πήραν το βραβείο επιτελικής σκέψης με την Ιπτάμενη Ταξιαρχία 3Κ (Κότσυφες, Κουρούνες, Κοράκια) και την μελέτη για σύσταση, εκπαίδευση και επιχειρησιακή χρήση που αν θυμάστε μόλις το έμαθαν οι Αμερικανοί αποστράτευσαν όλη την ηγεσία των UAVs τους;

Ο αρχαιότερος των Συνταγματαρχών του απαντά: Κύριε Ταξίαρχε, αφήστε το επάνω μου και μέχρι αύριο θα έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει την επιθυμία σας. Ο Ταξίαρχος ευχαριστημένος, αποχωρεί και πάει στο προγραμματισμένο γεύμα των 300 Ταξιάρχων του ορόφου που είχε ορισθεί για σήμερα, ώστε να βλέπονται τακτικά και έτσι να μην ξεχνάνε ποιοι είναι Ταξίαρχοι.

Ο αρχαιότερος των Συνταγματαρχών, λέει με στεντόρεια φωνή, απευθυνόμενος στους υπόλοιπους 4 Συνταγματάρχες: 

Εσύ και δείχνει τον νεότερο, πήγαινε φέρε 5 καφέδες φραπέ, παγωμένους, μεγάλο μέγεθος, ξέρεις πως τον θέλει ο καθένας μας και κανόνισε να φέρεις και παγωμένα νερά. Ο νεότερος Σχης αποχωρεί με γρήγορο ρυθμό για ΚΨΜ Συνταγματαρχών.

Εσείς τώρα, κανονίστε ποιος θα πάει στην αίθουσα των Αντισυνταγματαρχών και ποιος στην Ταγματαρχών ώστε να δώσει κατάλληλες οδηγίες. Όποιος μείνει εδώ να ετοιμάσει ένα πλάνο για το πώς θα δουλέψουν οι 40 αντισυνταγματάρχες και οι 30 Ταγματάρχες. Εξηγήστε τους ότι αν δεν είναι αναλυτικοί, γλαφυροί και με πρωτότυπες ιδέες δίνω τα ονόματά τους στην Διεύθυνση Εξωστρέφειας – Καλλιτεχνικού Πνεύματος και θα είναι όλοι τους αντιπροσωπείες σε εκδηλώσεις, ομιλίες, εκθέσεις ζωγραφικής κλπ. από πολύ πρωινές ώρες μέχρι πολύ βραδινές με τις πιο επίσημες στολές καλοκαιριάτικα!!!

Εντάξει, τους αφήσαμε χαλαρούς 2 ημέρες τους υφισταμένους να συμμετάσχουν σε τουρνουά διαδικτυακού FIFA 2021, αλλά μην το ξεσκίσουμε κιόλας. Η πολιτική ηγεσία θέλει πρωτοτυπία και ιδέες που θα μας φέρουν στην πρώτη θέση παγκοσμίως. Θυμάστε με τα δίχτυα των λαθρομεταναστών τι έγινε. Με 500 ψωροχιλιάδες ευρώ κλονίστηκε η διεθνή ναυσιπλοΐα και σταμάτησε το ψάρεμα στο Αιγαίο για έναν ολόκληρο μήνα!!! Εμείς ακολουθούμε τα χνάρια του πετυχημένου Άλκη και στόχο έχουμε την παγκόσμια πρωτιά. Άντε ορμάτε τώρα……

….. μετά από λίγες ώρες εμφανίζεται ένας μοναχικός Λοχαγός που με ηλεκτρικό παλετοφόρο μπροστά στον γιγαντιαίο δικτυακό εκτυπωτή του ορόφου προσπαθεί να φορτώσει τις νέες 32.000 σελίδες που έχουν εκτυπωθεί και σκέφτεται: Δεν θα γίνω Ταγματάρχης και εγώ, να δεις πόσες πολλές σελίδες θα εκτυπώνω για να κουβαλάνε οι Λοχαγοί και δεν θα βάζω και αρίθμηση για να μην είναι εύκολο να φτιάχνουν τους τόμους της μελέτης. Η μελέτη μου για «εκρηκτικές ψείρες – ψύλλους» είναι αυτή που θα με κάνει διάσημο σε όλους τους στρατούς. Τρέμετε ρε,  έρχονται οι ειδικές δυνάμεις ΕΨΨ (Εκρηκτικές Ψείρες – Ψύλλοι) για να αφανίσουν τους … κλασσικούς στρατούς σας!!!

Καλό καλοκαίρι σε όλα τα στελέχη, υπομονή και θα σας μαρτυρήσω και τα άλλα 9 σημεία πρωτοτυπίας οσονούπω και καλό κουράγιο στους λιγοστούς που υπηρετούν σε Μονάδες Μάχης και δέχονται … γραφειοκρατικά χτυπήματα πρωτοτυπίας!!!

The post Η “ανάποδη πυραμίδα” της Μεσογείων! Νίκος Σκιαδάς appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα