Ή αύριο ή «από βδομάδα» το ΚΥΣΕΑ με δύο πρόσωπα να διεκδικούν τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ

Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που θα αποφάσιζε για τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων, αναμενόταν σήμερα, αμέσως μετά από το υπουργικό συμβούλιο. Τι πιο λογικό... Μόνο που η λογική δεν περνά συχνά από «τα μέρη μας» κι έτσι ΚΥΣΕΑ δεν έγινε. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι θέλουν να παρατυπήσουν και να πάνε τις κρίσεις μετά από το νόμιμο χρονικό όριο, ώστε να παραστεί ο απερχόμενος Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος σε σύνοδο του ΝΑΤΟ
στις 16-17 Ιανουαρίου...Κάτι άλλο θα εμπόδισε τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, η οποία ή θα γίνει αύριο ή τη  Δευτέρα , γιατί από αύριο το μεσημέρι ο ΥΕΘΑ θα είναι εκτός Ελλάδος.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμποδίζει την λήψη αποφάσεων; Υπάρχει μια διαφοροποίηση Μαξίμου και ΥΠΕΘΑ για τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ. Το μεν Μαξίμου κλίνει προς την επιλογή του νυν Α/ΓΕΑ Θεμ. Μπουρολιά, το δε ΥΠΕΘΑ προτιμά τον Αντιστράτηγο Δημ. Χούπη. Δεν πρόκειται να υπάρξει «σύγκρουση», αλλά φαίνεται ότι ακόμη γίνονται διαβουλεύσεις.Δεν αποκλείεται αύριο τέτοια ώρα να ξέρουμε επισήμως ποιος θα είναι ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ.

The post Ή αύριο ή «από βδομάδα» το ΚΥΣΕΑ με δύο πρόσωπα να διεκδικούν τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΥΣΕΑ, ΑΓΕΕΘΑ,kysea, ageetha