Η δήλωση Κουτσούμπα και οι υποκριτές-τιμητές! Μια απάντηση …

Η δήλωση του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τους sugar daddies προκάλεσε συζητήσεις πολλές από χθες. Όσο ατυχέστατη κι αν ήταν η δήλωση Κουτσούμπα δεν πρέπει να «σβήνει» όσα η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει περιφρονώντας ακόμη και το Σύνταγμα της χώρας. Ο κ.Κουτσούμπας προφανώς θα έπρεπε να επικαλεστεί άλλα επιχειρήματα αν ήθελε να αναδείξει
το δυσβάσταχτο κόστος των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Τα «φοιτητικά δάνεια» για παράδειγμα που «κυνηγούν» τους Αμεριναούς μια ζωή...Όμως το πιο παράδοξο της υπόθεσης ήταν η αντίδραση της ΝΔ!Απάντηση με κείμενο αλλά και...ντοκουμέντα δίνει ο κ.Δημήτρης Σκουτέρης:

Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΙΛΑΝΕ;

Ο Ρωμανός της ΝΔ για τις δηλώσεις του Γ.Γ. του ΚΚΕ: «Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση».

Αλήθεια; Δεν ντρέπεστε; Ποιόν κοροϊδεύετε νεοδημοκράτες υποκριτές; Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Ειδικά εσείς δεν δικαιούστε να ομιλείτε.

Πόσο είσαστε υπερήφανοι για τις ντροπιαστικές και σεξιστικές αφίσες  της ΟΝΝΕΔ που καλούσε σε πάρτι τους φοιτητές; Χρειάζεται πολύ θράσος να γινόσαστε τιμητές. Απολογηθείτε πρώτα και ζητήστε συγγνώμη για το ηθικό σας κατάντημα. Και μην μας το παίζετε  Χριστιανοί με τους μεγαλόσταυρους. Μάλλον Χριστιανέμποροι. Εμείς λοιπόν θα σας υπενθυμίσουμε κάποιες δικές σας αφίσες οι οποίες αποτυπώνουν και την αισθητική σας και τον ανύπαρκτο πολιτικό σας πολιτισμό και την ανυπόστατη ηθική σας.

Όλα τα νεοδημοκρατικά τρολ αλλά και τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ το έκαναν πρώτο θέμα στην λογική της χειραγώγησης της κοινής γνώμης. "Ξέχασαν" ότι ο Μητσοτάκης-με τον πολιτικό πολιτισμό που τον διακρίνει-πρόσφατα αποκάλεσε ΚΛΕΦΤΕΣ τους φοιτητές 

Επειδη, όμως εμείς δεν ξεχνάμε, ιδού τι κυκλοφορούσε η ΟΝΝΕΔ η νεολαία της ΝΔ στα ΑΕΙ 

The post Η δήλωση Κουτσούμπα και οι υποκριτές-τιμητές! Μια απάντηση … appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουτσούμπα, -τιμητές,koutsouba, -timites