Η «κάθοδος των Κροατών» και η δολοφονία! Αυτή τη φορά ο «Χατζηπετρής» είναι τροχονόμος!

Κάθε κυβέρνηση σε κάθε τραγωδία, ατύχημα, σε κάθε αρντηικό γεγονός έψαχνε κάποιον «Χατζηπετρή» να φορτώσεις τις ευθύνες... Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά το έχει...τεραμτίσει. Δεν έχει υπάρξει κυβέρνηση που να δηλώνει τόσο ανεύθυνη για όσα συμβαίνουν στη χώρα που κυβερνά, για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία και με ποσοστό 41%...Έτσι και με την «κάθοδο των Κροατών» που διέσχισαν ανενόχλητοι την ελληνική επικράτεια, έφθασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και δολοφόνησαν έναν φίλαλθο της ΑΕΚ!Οι ελληνικές αρχές είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως από
την Κροατία αλλά και από το Μαυροβούνιο! Το παραδέχεται και η ΕΛ.ΑΣ! Και τι έκαναν; Από τα γεγονότα φαίνεται ότι δεν έκαναν τίποτα και τώρα ψάχνουν για πολλοστή φορά τον...Χατζηπετρή! Τον βρήκαν στην...Τροχαία, από την οποία «καρατόμησαν» κάποια στελέχη της! Περίμεναν τι ακριβώς; Να κάνουν τροχαία παράβαση οι Κροάτες για να τους σταματήσουν; Δεν γνώριζαν ότι η μετακίνηση οπαδών για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ΑΕΚ-Δυναμό Ζάγκρεμπ είχε απαγορευεθεί;Μην ψάχνουμε για «σύνθετες εξηγήσεις»...Οι αρχές του κράτους λειτουργούν με μεγάλη χαλαρότητα και με επιλογές προσώπων η αξιοκρατία των οποίων αμφισβητείται. Όλα πάνε ...καλά μέχρι να γίνει το κακό και να ψάξουν τον ...Χατζηπετρή! Πότε είναι στρατιωτικός, πότε πυροσβέστης, τώρα είναι ...τροχονόμος.Την ίδια ώρα όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδες της Κρήτης ο κ.πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος γνωστού επιχειρηματία και στην παρέα βρίσκονταν και μερικοί πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι. Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τι θα γινόταν αν πρωθυπυργός ήταν οποιοσδήποτε άλλος! Ακόμη και ο ...Χατζηπετρής...Για να τελειώνουμε: τις επιλογές στις «κορυφές» όλου του κρατικού μηχανισμού, τις κάνει η κυβέρνηση. Συνεπώς δεν μπορεί να δηλώνει διαρκώς ...ανεύθυνη.

The post Η «κάθοδος των Κροατών» και η δολοφονία! Αυτή τη φορά ο «Χατζηπετρής» είναι τροχονόμος! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κροατών, Αυτή, Χατζηπετρής,kroaton, afti, chatzipetris