Η μοναδική γλώσσα που καταλαβαίνει ο Ερντογάν και πρέπει να μιλήσει ο κ.Μητσοτάκης-Δ.Σταθακόπουλος

Ο Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και ήδη μας προανήγγειλε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να πάμε στη Χάγη όχι μόνο για την υφαλοκρηπίδα αλλά και «για άλλα θέματα»! Πολλές ημέρες τώρα υπάρχει ανησυχία για το τι θα πει και τι θα κάνει ο κ.Ερντογάν.

Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος που πάντα υποστήριζε -και δικαιώθηκε- ότι και ο Ερντογάν και η Τουρκία είναι προβλέψιμοι αντίπαλοι, μιλά

στο militaire channel και δεν αναμασά τα τετριμμένα που ακούμε τόσες ημέρες. Αναλύει όπως πάντα διεξοδικά την Τουρκία αλλά και τον Ερντογάν και καταλήγει κάνοντας κάτι πολύ χρήσιμο: μιλα για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει ο κ.Μητσοτάκης τον Ταγίπ Ερντογάν . Ο κ.Σταθακόπουλος εξηγεί ποιος είναι ο κ.Ερντογάν , από που προέρχεται, ποιες είναι οι παραστάσεις του και ποια η μοναδική γλώσσα που μπορεί να καταλάβει. Αν μπορεί να την μιλήσει ο κ.Μητσοτάκης θα το δούμε πολύ σύντομα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Η μοναδική γλώσσα που καταλαβαίνει ο Ερντογάν και πρέπει να μιλήσει ο κ.Μητσοτάκης-Δ.Σταθακόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Μητσοτάκης-Δ Σταθακόπουλος,erntogan, mitsotakis-d stathakopoulos