«Καλώς σας βρήκα» μας είπε ο κ.Μητσοτάκης λες και ήρθε χθες στη χώρα και μίλησε για «θυσία των παιδιών στα Τέμπη»!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μαρούσι, εμφανίστηκε λες και ήρθε χθες στη χώρα για να την κυβερνήσει! Λες και δεν είναι πρωθυπουργός από τον Ιούλιο του 2019!

«Όλοι μαζί θα πάμε μπροστά, παρά τις δυσκολίες, να αλλάξουμε την Ελλάδα…Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ. Και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό ατύχημα το οποίο στοίχισε τις ζωές σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσά τους πολλά νέα παιδιά. Και ξέρω

πολύ καλά, φίλες και φίλοι, ότι η καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό το οποίο έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας»,είπε ο πρωθυπουργός και όπως σωστά επισημαίνει σε άρθρο του στο ieidiseis.gr ο Βασίλης Σκουρής βρέθηκε «σε γραμμή… Πορτοσάλτε»! Ο Β.Σκουρής χαρακτηρίζει  απίστευτη ύβρι, να χαρακτηρίζει «θυσία» των παιδιών το έγκλημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι και νέες.Έχει απόλυτο δίκιο.

Ο κ.Μητσοτάκης είπε ακόμη: «Είναι μια αποστολή την οποία πρέπει να αναλάβουμε. Να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα μιας Ελλάδας που έρχεται από το παρελθόν, μιας Ελλάδας η οποία μας πληγώνει, μιας Ελλάδας η οποία δεν μας εκφράζει, μιας Ελλάδας η οποία δεν αξίζει στη νέα γενιά».

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως από το 2019 έχει πάρει ισχυρή εντολή την Ελλάδα που μας πληγώνει να την αλλάξει. Δεν τα κατάφερε όπως όλοι έχουμε καταλάβει…

The post «Καλώς σας βρήκα» μας είπε ο κ.Μητσοτάκης λες και ήρθε χθες στη χώρα και μίλησε για «θυσία των παιδιών στα Τέμπη»! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα