Κατάντια με το ΒΕΛΟΣ! Κάποιοι θέλουν να βουλιάξει στη Θεσσαλονίκη-Φωτογραφίες

Εδώ μαι μήνες γράφουμε ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να δουν το ιστορικό αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ στον πάτο της θάλασσας. Οι φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνουν απολύτως αυτή την άποψη.

-Περιμέναμε κακοκαιρία ?- ΝΑΙ

-Ξέραμε ότι θα έχει πολλά Μποφόρ?- ΝΑΙ-Αφήσαμε το ιστορικό "Βέλος" μουσείο Αντιδικτατορικής Δράσης του ΠΝ, για δεύτερη χρονιά να βαράει χώρις καμία ασφάλεια στα ντεκ της Νέας Παραλίας ?- ΦΥΣΙΚΑ
ΚΑΙ ΝΑΙ pic.twitter.com/2Ts7Kyskdb— Corto Maltese (@CortoMa18899044) November 18, 2023 Στις 30 Ιουλίου γράφαμε στο militaire.gr :

Για να μην λέμε μισόλογα…Κάποιοι δεν θέλουν το ΒΕΛΟΣ…Επιθυμούν τη βύθιση του και την εξαφάνιση του από την ιστορία μας…Επανερχόμαστε στο σοβαρό αυτό θέμα ,με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην προηγούμενη ερώτηση που είχε καταθέσει η απάντηση ήταν αορίστως ότι το ΒΕΛΟΣ δεν κινδυνεύει…Το ΒΕΛΟΣ απειλείται με βύθιση και το ερώτημα παραμένει: ποιοι επιθυμούν να σβήσουν δια παντός αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας μας; Και ποιο θα είναι το επόμενο; Το Πολυτεχνείο; Η προσπάθεια να εξαφανιστούν όλες οι ιστορικές στιγμές που προβάλουν την αντίσταση των Ελλήνων, είναι πλέον εμφανής.

Ο κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, μέλος του πληρώματος του ελληνικού αντιτορπιλικού τον Μάιο του 1973, στο στούντιο του militaire channel, κρούει ξανά κώδωνα κινδυνου. Θα τον καλούμε για όσο χρειαστεί. Για να ακούν αυτοί οι «κάποιοι» ότι το ΒΕΛΟΣ δεν θα βυθιστεί.

The post Κατάντια με το ΒΕΛΟΣ! Κάποιοι θέλουν να βουλιάξει στη Θεσσαλονίκη-Φωτογραφίες appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατάντια, ΒΕΛΟΣ Κάποιοι, Θεσσαλονίκη-Φωτογραφίες,katantia, velos kapoioi, thessaloniki-fotografies