Κορονοϊός: Σπεύδουν να ανοίξουν κλειστές ΜΕΘ για τις οποίες ακόμη δεν έχουν γίνει προσλήψεις! Βίντεο

«Δεν θεωρώ ότι η πανδημία έχει ξεφύγει. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τέταρτο κύμα το οποίο αφορά πρωτίστως τους ανεμβολίαστους», δήλωσε χθες βράδυ στο Mega o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σ΄ ότι αφορά στο δημόσιο σύστημα υγείας είπε ότι «υποχρέωσή μας  είναι να ενισχύουμε το Σύστημα Υγείας διαρκώς, φυσικά μέχρι που να φτάσουμε το ταβάνι των δυνατοτήτων μας»! Το ερώτημα είναι γιατί αυτό δεν έχει ήδη γίνει;

Η πραγματικότητα όπως την περιγράφει ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος  που μίλησε

στην πρωϊνή εκπομπή του Open, για τη διασπορά του κορωνοϊού και έκανε έκκληση στο υπουργείο Υγείας να παρακάμψει τη γραφειοκρατία και να στείλει προσωπικό στα νοσοκομείo.

«Ξεκινά πάλι σήμερα μία εφημερία με μηδέν κλίνες. Από την Αθήνα ανεβαίνουν εσπευσμένα για να ανοίξουν τις εννέα κλίνες που είναι κλειστές, αυτό θα είναι μία μεγάλη βοήθεια. Εντατικολόγους, έχουμε 17 υποψήφιους που περιμένουν την πρόσληψη στο νοσοκομείο, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας», λέει μεταξύ άλλων ο κ.Καπραβέλος.

 

Όλες οι ειδήσειςΗ ανάγκη ανάσχεσης της τουρκικής διείσδυσης σε Μαγκρέμπ – Σαχέλ και η ελληνική εμπλοκή

Τουρκία: Από τα F-35 στα Su-25 το λες και απόγνωση

Η σημασία της συνόδου των G-20 για την ΕλλάδαΑνεμβολίαστοι στρατιωτικοί και αναστολές- Ερώτηση στη Βουλή από βουλευτές του ΚΚΕΗΠΑ: Προειδοποιήσεις και απειλές, κομπασμοί και μπλόφεςΦ.ΦΙΝΟΣ: Ο ηρωϊκός οπερατέρ που κατέγραψε τα κορυφαία ντοκουμέντα της κατοχής! Στιγμές Ιστορίας

The post Κορονοϊός: Σπεύδουν να ανοίξουν κλειστές ΜΕΘ για τις οποίες ακόμη δεν έχουν γίνει προσλήψεις! Βίντεο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα