Κοτζιάς: «Βουλευτής σημαίνει κερί που λιώνει για τη χώρα…»

Ο πρώην ΥΠΕΞ και επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ Νίκος Κοτζιάς με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής διτύωσης υπενθυμίζει τι θα έπρεπε να σημαίνει για κάποιον να είναι βουλευτής και τι στην πραγματικότητα συμβαίνει.

Γράφει ο Νίκος Κοτζιάς:

Δεν πρέπει να επιτρέπεται να ασκούν οι βουλευτές άλλο επάγγελμα πέραν του λειτουργήματός τους. Η χώρα παρακμάζει και σαπίζει. Οι βουλευτές πρέπει να ασχολούνται μόνο με την αναγέννησή της. Βουλευτής σημαίνει

κερί που λιώνει για την χώρα και τον λαό, που θυσιάζει όλα τα άλλα. Οταν η χώρα βρίσκεται στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί βουλευτές να κλέβουν χρόνο από τα καθήκοντα του λειτουργήματός τους για ιδιωτικούς σκοπούς. Δεν είναι, επίσης, δυνατό να ασκούν οι βουλευτές το επάγγελμά τους στη διάρκεια της θητείας τους, όταν σε μια τέτοια περίπτωση έχουν εξ’ ορισμού πλεονεκτήματα, όπως έχουν οι δικηγόροι-βουλευτές ενώπιον των δικαστηρίων. Ούτε είναι επιτρεπτέο οι βουλευτές να πουλάνε στη διάρκεια της θητείας τους τις υπηρεσίες σε τρίτους, σε ιδιώτες και να κάνουν χρηματικές συμφωνίες με εταιρείες. Αν κάποιοι θεωρούν την βουλευτική αποζιμίωση αμελητέα, ή ότι χάνουν “θέσεις” στο επαγγελμάτους εξαιτίας μιας τέτοιας απαγόρευσης, τότε να μην γίνονται βουλευτές. Βουλευτής σημαίνει θυσία για τον λαό και την πατρίδα. Αυτό ισχύει διπλά και τριπλά για τους βουλευτές της αριστεράς.

The post Κοτζιάς: «Βουλευτής σημαίνει κερί που λιώνει για τη χώρα…» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα