«Κυνισμός, εμπαιγμός, αδιαφορία» το τρίπτυχο της κυβερνητικής πολιτικής στις ΕΔ! Δ.Μεθενίτης

«Κυνισμός, εμπαιγμός, αδιαφορία»! Αυτό είναι το «τρίπτυχο» της κυβέρνησης στην πολιτική της για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Διανθίζεται από μπόλικα παραμύθια τα οποία όμως δεν τελειώνουν με το «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»! Οι στρατιωτικοί ταλαιπωρούνται συστηματικά από το 2010 μέχρι και σήμερα και αυτό φαίνεται ότι θα διαρκέσει πολύ!

Ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Δημήτρης Μεθενίτης είναι χείμαρρος στη συνέντευξη του στο militaire channel. Μιλά για τα ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα

των στρατιωτικών οικογενειών, τις παραιτήσεις στελεχών που δηλώνουν ότι προτιμούν «να δουλέψουν ντιλίβερι» χωρίς αυτό να είναι υποτιμητικό για το συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο. Εξηγεί ότι δεν είναι μόνο η οικονομική ανέχεια που οδηγεί σε παραιτήσεις αλλά και η απίστευτη πίεση που ασκείται στο προσωπικό . Πίεση που εντείνεται όσο μεγαλώνει και ο αριθμός των παραιτήσεων.

Είναι πολύ σαφής για το τι συμβαίνει στο Στόλο μετά από την αποστρατεία του Παν. Λυμπέρη και εξηγεί γιατί η απόφαση για την αποστρατεία του επιβάρυνε κι άλλο το κλίμα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post «Κυνισμός, εμπαιγμός, αδιαφορία» το τρίπτυχο της κυβερνητικής πολιτικής στις ΕΔ! Δ.Μεθενίτης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα