«Λευκή σημαία» για το F-35 με δηλώσεις του ΥΕΘΑ που δείχνουν ότι θα πάρουμε ότι μας δώσουν!

Η Ελλάδα σπεύδει να αγοράσει το F-35, «όσο, όσο», χωρίς καμία διαπραγματευτική στρατηγική και ισχύ και αυτή η τακτική πλέον είναι σκανδαλώδης!

Μετά από τις τουλάχιστον γραφικές φωτογραφήσεις μπροστά στα F-35 έρχεται ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος να δηλώσει σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ότι

«η Ελλάδα αυτή την στιγμή μπαίνει στο club των F-35, όσον αφορά τις χώρες που θα προμηθευτούν αυτό το αεροσκάφος ασχέτως εάν θα υπάρξει συμπαραγωγή ή δεν θα υπάρξει».

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι το εάν θα συμμετάσχει η χώρα μας στη συμπαραγωγή του αεροσκάφους είναι κάτι που «θα το δούμε στην πορεία».

Θα ήταν αφελέστατο να πιστεύει οποιοσδήποτε, ότι η Ελλάδα που έχει απορρίψει ήδη τρεις φορές τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα F-35 – τις δύο φορές με κυβερνήσεις ΝΔ- θα μπορούσε να μπει τώρα σε συμπαραγωγή. Όμως το να δηλώνει δημόσια ο κ.Παναγιωτόπουλος ότι η χώρα μας ότι και να γίνει θα αγοράσει F-35 είναι εξοργιστικό. Πριν καν αρχίσει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση! 

Η συμπαραγωγή δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν μια σειρά άλλων σοβαρότατων θεμάτων που η Ελλάδα θα πρέπει να απαιτήσει για να βάλει τους φορολογούμενος να πληρώσουν το «νατοϊκό F-35». Με την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα του αεροσκάφους 5ης γενιάς είναι απολύτως βέβαιο ότι θα μπλέξουμε άσχημα….

The post «Λευκή σημαία» για το F-35 με δηλώσεις του ΥΕΘΑ που δείχνουν ότι θα πάρουμε ότι μας δώσουν! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα