Ο Κασσελάκης, ο Αποστολάκης και ο προορισμός της Μακρονήσου που τελικά ενόχλησε

Ο Αντιναύαρχος ε.α Νίκος Κωστάκης παρακολούθησε με ενδιαφέρον όσα γράφτηκαν για την επίσκεψη Κασσελάκη στη Μακρόνησο, με καπετάνιο τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Με τον Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ δεν γνωρίζεται...Φαίνεται όμως ότι γνωρίζει κάποιους απ΄  όσους άσκησαν κριτική στον κ.Αποστολάκη, μάλλον όχι για τον Κασσελάκη αλλά για τον προορισμό...Γράφει στην προσωπική του σελίδα: Παρακολουθώ την "αρθρογραφία" ορισμένων πρώην συναδέλφων, εναντίον του .Αποστολάκη, του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και νυν Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του ιδίου, που ο κ.Μητσοτάκης προσπάθησε ανεπιτυχώς, να τον τοποθετήσει επκεφαλής
του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, φαρσοκωμωδία, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.Μεχρι και "βαρκάρη"του κ.Κασσελάκη τον χαρακτήρισαν υποτιμητικά, αγνοώντας ότι οι κκ Αποστολάκης και Κασσελάκης προεκλογικά και πριν ο κ.Κασσελάκης βάλει υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με φουσκωτό επισκέφτηκαν μαζί, όλα τα ακριτικά νησιά. Τόσο μένος και χολή επειδή, απλά δεν είναι στο "μαντρί της Δεξιάς".Tον χαρακτήρισαν "βαρκάρη"' επειδή επισκέφτηκαν μαζί την Μακρόνησο και όχι γιατί διέσχισαν μαζί όλο το Αιγαίο με το φουσκωτό του κ.Αποστολάκη.Και μπαίνει το ερώτημα αν η εμπάθεια προέρχεται μόνο απο την επίσκεψη στη Μακρόνησο όπου χτίστηκαν οι "Νέοι Ελληνικοί Παρθενώνες" της "εθνικής ανανίψεως" του Κατράκη, του Βέγγου, του Κούνδουρου του... , του.... του.... του ....Παραθέτω ένα "δοξαστικό" δημοσίευμα της "ναυαρχίδας Τύπου της Δεξιάς" για τον κ. Αποστολάκη, που κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη διαφήμιση για τις ικανότητες και δυνατότητες του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού μετά τα ΙΜΙΑ: "Επί υπουργίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου (2014), ο κ. Αποστολάκης, σε απόλυτο συντονισμό και υπό τις πολύ σαφείς οδηγίες του πολιτικού προϊσταμένου του (sic), καταφερε ως Α/ΓΕΝ να διασώσει το πρόγραμμα των υποβρυχίων 214, τα οποία κινδύνευαν με πλήρη απαξίωση λόγω της μακρόχρονης διαμάχης ανάμεσα στην ιδιοκτησία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και στο ελληνικό Δημόσιο, αλλά και στην απροθυμία συνεργασίας από τη γερμανική εταιρεία ναυπήγησης."(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

The post Ο Κασσελάκης, ο Αποστολάκης και ο προορισμός της Μακρονήσου που τελικά ενόχλησε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα