Ο κ.Δένδιας θα απαντήσει στη Βουλή με το βίντεο που γυρίστηκε στην 110 ΠΜ; «Φώτα κάμερες πάμε»

Ο κ.Νίκος Δένδιας υποθέτουμε ότι κουράστηκε αρκετά για να «χτίσει» το ηγετικό του προφίλ στην παράταξη της ΝΔ. Πολλοί ακόμη και μετά από τα «αδειάσματα» που υπέστη ως ΥΠΕΞ από το Μέγαρο Μαξίμου, εξακολουθούν να τον θεωρούν ως το πρόσωπο που θα παίξει ρόλο στη μετά Μητσοτάκη εποχή. Θεωρούμε απίθανο , αδύνατον να ρισκάρει όλη του τη προσπάθεια ο κ.Δένδιας για να καλύψει λάθη, παραλείψεις, ερασιτεχνισμούς και επιπολαιότητες άλλων.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά γιατί θα είναι μεγάλη έκπληξη να απαντήσει στις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή

για όσα έγιναν και γίνονται στο Στεφανοβίκειο, με το βίντεο που διένειμε  το ΓΕΣ, προφανώς με την έγκριση του Α/ΓΕΕΘΑ.

Τα…γυρίσματα του βίντεο έγιναν στην 110 Πτέρυγα Μάχης όπου μεταστάθμευσαν τα ελικόπτερα της 1η ΤΑΞΑΣ. «Φώτα, κάμερες, πάμε» για το ΓΕΣ σε σκηνοθεσία ΓΕΕΘΑ!

Το αν είναι σοβαρή αντιμετώπιση κρίσης αυτή η φαρσοκωμωδία είναι μάλλον ερώτημα ρητορικό…

Ο κ.Δένδιας θέλουμε να πιστεύουμε ότι γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί στο Στεφανοβίκειο, γιατί αν δεν γνωρίζει ανοίγουν κι άλλα ζητήματα.

Επειδή θεωρούμε ότι είναι ενήμερος και πιστεύουμε ότι εξακολουθεί να είναι σοβαρός δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την ανοχή του στην προσπάθεια ωραιοποίησης, στρογγυλέματος ,απόκρυψης και συγκάλυψης για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Γνωρίζει ο κ.Δένδιας ότι δεν μπορεί να πάει και να απαντήσει στη Βουλή ότι «δεν έγινε και τίποτα στο Στεφανοβίκειο», γιατί αν επιβεβαιωθούν όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί τότε σύντομα θα πρέπει να κάνει σημαντικές αλλαγές στον εξοπλιστικό προγραμματισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Κι αυτό πολύ απλά ,γιατί η Αεροπορία Στρατού «ανεβαίνει» πολλές θέσεις στις προτεραιότητες των εξοπλισμών.

Δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι στη Λοριάν της Γαλλίας όπου έγινε η καθέλκυση της φρεγάτας ΚΙΜΩΝ, ο κ.Δένδιας δεν είχε δίπλα του τον πανταχού παρόντα τα τελευταία χρόνια Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά τον ΓΓ του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Θ.Ντόκο. Όμως δεν είναι ώρα για «αποστολές μηνυμάτων» και μάλιστα σε έναν Αρχηγό ο οποίος είναι ήδη «πλήρης αρχηγικών ημερών». Το θέμα είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως πολύ εύστοχα λέει στη συνέντευξη του στο militaire channel ο πρέσβης ε.τ Γιώργος Αυφαντής.

Σωστή επίσης η άποψη του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεικόπουλου, ο οποίος επίσης μίλησε στο militaire channel επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να εργαλειοποιεί τα απόρρητο για να καλύψει τα πολύ σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει με την Αεροπορία Στρατού.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ.Δένδιας θα απαντήσει στη Βουλή όπως πρέπει , γιατί οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια. Αυτό δεν μπορεί να το παραβλέψει ο κ.Δένδιας.

The post Ο κ.Δένδιας θα απαντήσει στη Βουλή με το βίντεο που γυρίστηκε στην 110 ΠΜ; «Φώτα κάμερες πάμε» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα