Ο «μυθικός» υφυπουργός Εργασίας Παν. Τσακλόγλου…ξαναχτυπά! Τι απίθανο πρότεινε αυτή τη φορά!

Ο κ.Παναγιώτης Τσακλκόγλου είναι υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μέχρι στιγμής η παρουσία του έχει γίνει αισθητή από μερικές απίθανες δηλώσεις, που συμπτωματικά έγιναν μετά από το 41% των τελευταίων εκλογών. Το ποσοστό φαίνεται ότι απελευθέρωσε τους «άριστους» του κ.Μητσοτάκη. Ο κ.Τσακλόγλου είχε αναρωτηθεί γιατί δικηγόροι δεν γίνονται διανομείς γρήγορων γευμάτων αν θεωρούν ότι έτσι θα βγάζουν περισσότερα χρήματα...Ο κ.Τσακλόγλου ,για να πούμε
και τα δικά μας, με εμμονή αφήνει εκτός του ασφαλιστικού τους φορέα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, άγνωστο γιατί ,την ίδια ώρα που στο ταμείο αυτό εντάσσονται ακόμη και διοικητικοί υπάλληλοι μέσων ενημέρωσης. Καλώς εντάσσονται, αλλά τους δημοσιογράφους ,γιατί δεν τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στο ταμείο τους παρά μόνο αν απασχολούν ...5 εργαζόμενους! Αυτοί κ.Τσακλόγλου λέγονται επιχειρηματίες όχι δημοσιογράφοι και δεν έχουν καμία ανάγκη να είναι στον ΕΔΟΕΑΠ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε άραγε;Τώρα ο κ.Τσακλόγλου ξαναχτυπά! Ακούστε την πρόταση του που άφησε άφωνους τους συναδέλφους Γιώργο Χουδαλάκη και Βούλα Κεχαγιά στο Attica tv! Είναι εκπληκτική η έλλειψη κάθε επαφής που έχουν μέλη αυτής της κυβέρνησης με την πραγματικότητα...Δείτε το βίντεο:

The post Ο «μυθικός» υφυπουργός Εργασίας Παν. Τσακλόγλου…ξαναχτυπά! Τι απίθανο πρότεινε αυτή τη φορά! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα