«Ο πανίσχυρος στρατιωτικά Έβρος, «ανοχύρωτος» στη φωτιά»; Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς

Ο Έβρος στρατιωτικά είναι πανίσχυρος και αυτό πρέπει όλοι να το έχουμε στο μυαλό μας. Ότι τον άφησαν ανοχύρωτο στη φωτιά, δεν επηρεάζει σε τίποτα την στρατιωτική ισχύ μας στην περιοχή.

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Γιώργος Καμπάς, έχει υπηρετήσει στη θέση του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού στη Θράκη και διοικητής της 12ης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη.

Γνωρίζει την περιοχή πολύ καλά και γι ΄ αυτό δηλώνει έκπληκτος με όσα βλέπει να εξελίσσονται με τις φωτιές.

«Φωτιές πολλές φορές είχαν ξεσπάσει, αλλά ποτέ δεν κυνηγούσαμε πέντε ημέρες μια φωτιά! Αυτά είναι ανεξήγητα και αδιανόητα», λέει ο κ. Καμπάς.

Δηλώνει τρομαγμένος από τις «διαρροές» που προέκυψαν και σύμφωνα με τις οποίες στείλαμε Καταδρομείς για να ελέγχουν μειονοτικές περιοχές στη Θράκη. Χαρακτηρίζει εθνικά επιζήμιες τέτοιες «διαρροές» και εξηγεί γιατί.

Ο κ. Καμπάς μιλά και για τις «φωτιές» που έχουν ανάψει στα εθνικά μας θέματα. Πως γίνεται οι Τούρκοι να κάνουν επίδειξη δύναμης στην Κύπρο κι εμείς να ετοιμαζόμαστε για ελληνοτουρκικό διάλογο;

Απαντά σε ερωτήματα σχετικά με την στάση που εξακολουθεί να τηρεί η ελληνική κυβέρνηση στο ουκρανικό και θεωρεί ότι η χωρίς μέτρο υποστήριξη μας στο Κίεβο είναι πολύ πιθανό να μας προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στα εθνικά μας θέματα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Ο πανίσχυρος στρατιωτικά Έβρος, «ανοχύρωτος» στη φωτιά»; Επίτιμος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα