Οι νεκροί ΔΕΝ δικαιώνονται πάντα, όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους-Για το θάνατο Σόιμπλε

Όχι ο νεκρός ΔΕΝ  δεδικαίωται, στην περίπτωση του Β.Σόιμπλε, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινλής γνώμης. Οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να ξεχάσουν, την περιφρόνηση και την σκληρότητα με την οποία αντιμετώπισε την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων. Ειδικότερα δεν μπορεί να ξεχάσει το πως αντιμετώπισε την Ελλάδα από το 2015 και μετά...Έγιναν
πολλές προσπάθειες «αγιοποίησης» του Σόιμπλε...Δεν νομίζουμε ότι καμία απ΄ αυτές είχε επιτυχία. Οι Έλληνες πολίτες δεν ξεχνούν και δεν θα ξεχάσουν πως η Γερμανία πρωτίστως αλλά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι συμπεριφέρθηκαν στην χώρα μας. Τότε ανησυχούσαν αν θα πάρουν πίσω τα δανεικά τους. Τώρα «κόβουν» δισεκατομμύρια σχεδόν κάθε μήνα για την Ουκρανία, μια υπόθεση από καιρό χαμένη. Για να τελειώνουμε με το θέμα να υπενθυμίσουμε σε όσους την εποχή των μνημονίων κραύγαζαν «βάστα Γερούν» και σήμερα θα μας λένε ότι «Ο νεκρός δεδικαίωται», ότι θα πρέπει να διαβάσουν όλη την πρόταση από την Προς Ρωμαίους Επιστολή του Απόστολου Παύλου (6:7) που  είναι “o γαρ απoθανών δεδικαίωται από της αμαρτίας”Που σημαίνει : «Ούτε άφεση σημαίνει, ούτε συγχώρεση. Οι άνθρωποι κρίνονται από τι έκαναν όσο ζούσαν, όχι αφού πέθαναν. Και κανενός ο θάνατος δεν τον εξαγνίζει από τις πράξεις της ζωής του».

The post Οι νεκροί ΔΕΝ δικαιώνονται πάντα, όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους-Για το θάνατο Σόιμπλε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
-Για, Σόιμπλε,-gia, soible