«Ούτε το ISIS δεν έκανε αυτά που έκανε η Χαμάς» και η χαμένη ευκαιρία στο Παλαιστινιακό-Γ.Μπαλτζώης

Ζούμε «την 11η Σεπτεμβρίου του Ισραήλ»;, Το «Περλ Χάρμπορ» του; Την επανάληψη του Γιομ Κιπούρ; Ο Αντιστράτηγος ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης μιλά στο militaire channel και λέει ότι ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση απίστευτης αγριότητας. «Αυτά που είδαμε από την Χαμάς δεν τα έκανε ούτε το ISIS», λέει ο κ.Μπαλτζώης ο οποίος σπεύδει να διαχωρίσει πλήρως τη Χαμάς από το Παλαιστινιακό ζήτημα. Εξηγεί αναλυτικά και απλά γιατί αυτός ο διαχωρισμός είναι απαραίτητος.

Ο κ.Μπαλτζώης άριστος

γνώστης της περιοχής αφού έχει υπηρετήσει στο Ισραήλ επιχειρεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα για τον αιφνιδιασμό του Ισραήλ και τονίζει ότι «το μεγάλο κακό τώρα αρχίζει». Αναφέρεται στην απάντηση του Ισραήλ που προφανώς θα είναι σκληρή. Μέχρι που μπορεί να φθάσει; Είναι πιθανό στο τέλος αυτού του σκοτεινού δρόμου να ζήσουμε κι ένα «χτύπημα» του Ισραήλ στο Ιράν που θα προκαλέσει τεράστια αποσταθεροποίηση;

Ο κ.Μπαλτζώης γυρνά το χρόνο πίσω και αποκαλύπτει τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για λύση του Παλαιστινιακού ζητήματος. Τότε που ο Εχούντ Μπάρακ είχε δώσει στον Αραφάτ μία ικανοποιητική συμφωνία αλλά εκείνος αρνήθηκε παρασυρόμενος από τις «συμβουλές» του τότε προέδρου της Αιγύπτου Χ.Μουμπάρακ.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post «Ούτε το ISIS δεν έκανε αυτά που έκανε η Χαμάς» και η χαμένη ευκαιρία στο Παλαιστινιακό-Γ.Μπαλτζώης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα