Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα Βερολίνου: Το κανάλι που δείχνει live τον αγώνα μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR - Άλμπα Βερολίνου: Ο ΠΑΟ θέλει να κλειδώσει την 2η θέση στην EuroLeague σε αυτόν τον αγώνα μπάσκετ.Τώρα είναι η ώρα για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο ΠΑΟ κόντρα στην Άμπα για την 34η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Θέλει τη νίκη για να
κατακτήσει από σήμερα (11/4) την 2η θέση.Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει χωρίς απουσίες και είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην ουραγό της διοργάνωσης. Ξέρει πως έχει στα χέρια του την 2η θέση. Σε περίπτωση που ηττηθεί, υπάρχει πιθανότητα να κατακτήσει την 2η θέση μέσω συνδυασμού αποτελεσμάτων. Δηλαδή, νίκη της Μπάγερν στο Μονακό, νίκη της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βιλερμπάν.Σε κάθε περίπτωση, ι ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει την νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες. Μάλιστα, ειδικά όταν απέναντί του έχει μία Άλμπα που είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί αποδεκατισμένη.Παναθηναϊκός AKTOR - Άλμπα Βερολίνου: Ώρα αγώνα - Το κανάλι της live μετάδοσηςΟ Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (ώρα 21:15, κανάλι Novasports Prime - LIVE μετάδοση) για την 34η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague.

The post Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα Βερολίνου: Το κανάλι που δείχνει live τον αγώνα μπάσκετ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα Βερολίνου,panathinaikos AKTOR – alba verolinou