Πένθος με ζεϊμπέκικα! Το σχόλιο ενός Αντιναύαρχου ε.α για όσα τραγελαφικά ζούμε

Η υποκρισία πάντα περίσσευε στον πολιτικό κόσμο της χώρας. Ποτέ σε τόσο μεγάλη ποσότητα όσο τα τελευταία χρόνια...Τελευταίο δείγμα γραφής και ταυτόχρονα απόδειξη το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Γ.Πατούλη ,την ώρα που η κυβέρνηση του είχε κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για το θάνατο των δύο Αεροπόρων μας. Ο κ.Πατούλης μετά από τις αντιδράσεις ζήτησε συγγνώμη, αλλά τα τελευταία 4 χρόνια ζούμε την επιβεβαίωση του «από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»...Ο Αντιναύαρχος ε.α Χρήστος Καραδήμας με ένα μικρό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,τα λέει όλα:«Όλο
το Πανελλήνιον θρήνησε τον χαμό των δύο ιπτάμενων της Αεροπορίας μας που χάθηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας. Και η πολιτεία μας αποτίοντας φόρο τιμής παραβρεθηκε στις εξοδιες ακολουθίες τους με την ύψιστη εκπροσώπηση της κυρίας Προέδρου και του κυρίου Πρωθυπουργού. Ο δε κύριος υπουργός Εθνικής Άμυνας κήρυξε πένθος στις ΕΔ που αφορούσε τυπικά τα στελέχη τους. Και την ίδια περίοδο ο κύριος Πατούλης, θεωρώντας προφανώς ότι ως μη ανήκων στα στελέχη των ΕΔ δεν τον αφορά το πένθος, απελευθερωμένος έριξε την ζεμπεκια του. Πράξη που υποδηλώνει ασέβεια στους ήρωες νεκρούς πιλότους μας αλλά και προσβολή στις ηθικές αξίες της φυλής μας.Ο κύριος πρωθυπουργός έχει τον λόγο».

The post Πένθος με ζεϊμπέκικα! Το σχόλιο ενός Αντιναύαρχου ε.α για όσα τραγελαφικά ζούμε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πένθος, Αντιναύαρχου,penthos, antinavarchou