Ποιο είναι το «Βερολίνο» του Πούτιν όπου θα τερματίσει τον πόλεμο; Δημήτρης Λιάτσος

Ο Κόκκινος Στρατός θα μπορούσε να είχε σταματήσει την προέλαση του στην Βαρσοβία, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Συνέχισε μέχρι το Βερολίνο, γιατί η τότε Σοβιετική Ένωση έκρινε ότι ο αντίπαλος έπρεπε να εξοντωθεί «μέσα στη φωλιά του». Ποιο είναι το «Βερολίνο» για τη Ρωσία σήμερα στον πόλεμο με την Ουκρανία.

Ο Δημήτρης Λιάτσος βρίσκεται στην Αθήνα

και του ζητήσαμε να έρθει στο στούντιο του militaire channel. Λίγες ώρες μετά από τον ετήσιο απολογισμό αλλά και τις προβλέψεις Πούτιν για τον επόμενο χρόνο και ακόμη λιγότερες ώρες από την απόφαση της ΕΕ να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία.

Είναι το Κίεβο το τέλος της πορείας του ρωσικού στρατού; Όχι εκτιμά ο Δημήτρης Λιάτσος και εξηγεί γιατί. Αναλύει τη μεγάλη διαφορά του «δυτικού στρατιωτικού δόγματος ισοπέδωσης» με αυτό της Ρωσίας.

Μιλά για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία, αλλά και με την Ελλάδα. Μία αναφορά του Πούτιν στον ετήσιο απολογισμό του έχει τη σημασία της.

Σχολιάζει επίσης τη ρωσική υποστήριξη στο θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα. Πως εξηγείται μετά απ΄  όσα έχουν συμβεί στις ελληνορωσικές σχέσεις;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Ποιο είναι το «Βερολίνο» του Πούτιν όπου θα τερματίσει τον πόλεμο; Δημήτρης Λιάτσος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιο, Βερολίνο, Πούτιν, Δημήτρης Λιάτσος,poio, verolino, poutin, dimitris liatsos