Σκανδάλων συνέχεια με παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ Θέμη Χειμάρα!

Η κυβέρνηση ταλανίζεται από σκάνδαλα που κάποιες φορές οδηγούν αναγκαστικά σε παραιτήσεις! Μετά από την υπόθεση Πάτση έχουμε την υπόθεση Χειμάρα, του βουλευτή Φθιώτιδας ο οποίος μέσω της εταιρείας του έκανε δουλειές με το δημόσιο!

Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να τον παραιτήσει…

Ο Θέμης Χειμάρας υπέβαλε την παραίτησή του.

Είχαν προηγηθεί πληροφορίες ότι από χθες το βράδυ ο βουλευτής δεχόταν ισχυρές πιέσεις προκειμένου να παραιτηθεί, διευκολύνοντας έτσι το κόμμα του. Κατά τις ίδιες πηγές, το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να του είχε διαμηνύσει ότι αν δεν το πράξει εντός της ημέρας, τότε

θα διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, όπως συνέβη προ καιρού και με τον βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαφθοράς στο οποίο είχε εμπλακεί.

Ο ίδιος εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία προανήγγειλε την αποχώρησή του από την εταιρεία «Θέμης Χειμάρας & ΣΙΑ ΕΕ» σημειώνοντας ότι έχουν ολοκληρωθεί πλέον όλες οι σχετικές διαδικασίες.

Ενδεικτική, πάντως, του κλίματος ήταν η στάση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. κ. Μπούγα, ο οποίος σε πρωϊνή του συνέντευξη στον ΣKAΪ, «άδειασε» τον βουλευτή Φθιώτιδας, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το διαζύγιο.

Εκλογές από Απρίλιο

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως γίνεται στην αρχή κάθε χρονιάς, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκε ο προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος:

– Ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου και τα νομοσχέδια που επεξεργάζονται τα υπουργεία.

– Ο απολογισμός και η προβολή του κυβερνητικού έργου ανά τομέα ώστε όλο αυτό το έργο που έχει παραχθεί να μην χαθεί στην αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου.

– Βασικές αρχές του προγράμματος για την επόμενη τετραετία με έμφαση στην αύξηση των μισθών, όπως περιέγραφε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

– Η προβολή των περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων, με τα έργα που έχουν γίνει κι αυτά που έχουν σχεδιαστεί

– Η κατάρτιση προγράμματος περιοδειών του πρωθυπουργού, των υπουργών και των κομματικών στελεχών.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι ο πρωθυπουργός είναι συνεπής στη δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της τετραετίας και θα προσδιορίσει ο ίδιος ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία από τον Απρίλιο και μετά.

The post Σκανδάλων συνέχεια με παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ Θέμη Χειμάρα! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα