Στόχος των κρίσεων ο Α/ΓΕΑ Θεμ.Μπουρολιάς! Γιατί;

Φωτογραφία ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Προκύπτει αβίαστα από δημοσιεύματα συγκεκριμένων ιστοσελίδων ότι ο στόχος του ΓΕΕΘΑ για τις επόμενες κρίσεις που όπως έχει γράψει το militaire.gr δεν θα αργήσουν είναι ο Α/ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς. Η αιτία αν και δεν είναι…ομολογημένη είναι γνωστή σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία: οτιδήποτε πιστεύουν στο ΓΕΕΘΑ ότι τους «ξεπερνά» πρέπει να αποστρατευθεί!

Έτσι

διαβάσαμε ότι ο επόμενος Α/ΓΕΕΘΑ θα είναι ο νυν Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης! Επί των ημερών του δεν διαπιστώσαμε κάτι συγκλονιστικό να συμβαίνει στο Στρατό Ξηράς και γι΄ αυτό η ανάδειξη του ονόματος του προκαλεί ερωτήματα και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα «θέλω» του ΓΕΕΘΑ για την επόμενη μέρα Φλώρου στοχεύουν σε κάτι «άοσμο και άχρωμο».

Αφήνουμε στην άκρη ότι σύμφωνα με όσα προβλέπονται είναι η σειρά του ΠΝ να έχει Α/ΓΕΕΘΑ. Αυτό όμως δεν είναι ούτε θεσμοθετημένο, ούτε απαραίτητο να γίνει. Επιπλέον δεν αποκλείεται να έχουμε και αλλαγή Α/ΓΕΝ για άλλους λόγους.

Η αξία του Α/ΓΕΑ δεν αμφισβητείται ακόμη και μετά τα όσα συνέβησαν στην 111 ΠΜ. Το θέμα σαφώς και θα το εκμεταλλευθούν όσοι θέλουν το κεφάλι του και αυτό θα ήταν απολύτως αποδεκτό αν «κεφάλια είχαν πέσει» και σε άλλα γεγονότα που έπληξαν τις ΕΔ. Δεν έπεσαν όμως και όπως είναι φυσικό όσοι πιστεύουν ότι απ΄ όλες τις επιλογές ο κ.Μπουρολιάς είναι η καλύτερη αναρωτιούνται ,γιατί τώρα θα αλλάξει η «τιμωρητική πολιτική»

Το ερώτημα που αναζητά απάντηση είναι τι άποψη έχει το Μαξίμου. Από τα δεδομένα που υπάρχουν είναι έτοιμο να εκτελέσει τις επιθυμίες Φλώρου. Ποια είναι τα δεδομένα; Δέχτηκε την υποψηφιότητα της συζύγου του στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά που αν και είναι υποψήφιος της ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές ,παραμένει ΥΦΕΘΑ! Αυτά δεν γίνονται ούτε σε υποανάπτυκτες χώρες, αλλά στην κυβέρνηση αισθάνονται ακόμη πολύ ασφαλείς. Οι ψηφοφόροι μόλις ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους με 41% και δύσκολα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους με τα διαδοχικά ….ναυάγια της κυβέρνησης. Τα μέσα ενημέρωσης δεν αποτελούν πρόβλημα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεπώς υπάρχει κλίμα ασυδοσίας σε όλα τα επίπεδα.

Επειδή όμως με τις Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να παίζει η κυβέρνηση ,καλό θα είναι έστω και τώρα να σοβαρευτεί και αντιμετωπίσει τουλάχιστον το θέμα της ηγεσίας τους με υπευθυνότητα. Θα το κάνει;

The post Στόχος των κρίσεων ο Α/ΓΕΑ Θεμ.Μπουρολιάς! Γιατί; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα