Τα δύσκολα από νωρίς για τον Α/ΓΕΕΘΑ Δημ.Χούπη και το φημολογούμενο γεύμα με τον κ.Φλώρο στην Κηφισιά

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΕΕΘΑ ο Αρχηγός Δημήτρης Χούπης έδειξε ότι έχει αντιληφθεί τη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Η προτροπή του προς τα στελέχη για «να φροντίζουν και να σέβονται τις οικογένειες τους, γιατί αυτές μας στηρίζουν», προκάλεσε θετικές εντυπώσεις...Όμως ήρθαν οι αποκαλύψεις για την «ενοποίηση των νοσοκομείων» και προκάλεσε σύγχυση. Πως θα φροντίσουν τις οικογένειες τους, όταν ένα από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει να τους προσφέρουν ,δηλαδή μια αξιοπρεπή ιατρφαρμακευτική
περίθαλψη, πάει να χαθεί!Η σύγχυση είναι δικαιολογημένη αφού το σχέδιο για τις «ενοποιήσεις» γίνονταν από την εποχή που αρχηγός ήταν ο Κ.Φλώρος. Πολλοί , αν όχι όλοι στο ΓΕΕΘΑ ανέμεναν ότι ο κ.Χούπης θα προχωρούσε σε διορθωτικές κινήσεις, ειδικά στα θέματα που έχουν να κάνουν με τα στελέχη και το προσωπικό.Κοντά σ΄ αυτά ήρθαν και οι κακές γλώσσες που λένε ότι οι κύριοι Φλώρος και Χούπης γευμάτισαν στην Κηφισιά. Και οι δύο είναι προφανώς ελεύθεροι να γευματίζουν με όποιον θέλουν. Η έκπληξη έχει να κάνει με τις πληροφορίες που ήθελαν τους δύο Αρχηγούς, να μην έχουν καθόλου καλές σχέσεις, ειδικά μετά από την τραγωδία στη Λιβύη.Σήμερα το militaire.gr αποκαλύπτει και το νομοσχέδιο για την «καινοτομία» που περιλαμβάνει προβλέψεις που θα προκαλέσουν οπωσδήποτε αντιδράσεις. Για παράδειγμα η επιμονή να μην αναβαθμίζονται και οι σχολές ΑΣΣΥ είναι βέβαιο ότι θα δυσαρεστήσει όσους προέρχονται απ΄ αυτές.

The post Τα δύσκολα από νωρίς για τον Α/ΓΕΕΘΑ Δημ.Χούπη και το φημολογούμενο γεύμα με τον κ.Φλώρο στην Κηφισιά appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα