Τα θαλάσσια πάρκα, το «διψασμένο» Αιγαίο και το ανατολίτικο παιχνίδι Ερντογάν στη Γάζα-Β.Πισσίας

Ο κ.Βαγγέλης Πισσίας είναι Δρ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και μηχανικός ειδικός στη διαχείριση υδάτινων πόρων. Είναι λοιπόν ο πιο ειδικός να μας εξηγήσει τι είναι αυτά τα θαλάσσια πάρκα για τα οποία αντέδρασε η Τουρκία. Να μας πει τι δεν μας λένε γι΄  αυτά.Επίσης ο κ.Πισσίας μιλά για το τεράστιο πρόβλημα της υδροδότησης νησιών του Αιγαίου και για τη λύση του προβλήματος για την οποία είναι ενήμερες οι ελληνικές κυβερνήσεις! Δεν πρόλαβαν φαίνεται να ασχοληθούν, επιτρέπουν όμως σε άνυδρα νησιά να κατασκευάζονται οικίες ανόητων

νεόπλουτων με…πισίνες.

Το πιο τραγικό είναι ότι την λύση που είχε προτείνει ο κ.Πισσίας και οι συνεργάτες του, την εφάρμοσε ο Ερντογάν, για να υδροδοτήσει την κατεχόμενη Κύπρο.

Ο κ.Πισσίας έχει ζήσει και εργαστί στη Λωρίδα της Γάζας. Δεν θα μπορούσαμε να μη συζητήσουμε το συνεχιζόμενο δράμα που εξελίσσεται εκεί με την ανοχή της πολιτισμένης Δύσης.

«Τι ακριβώς θέλει το Ισραήλ; Να εξαφανίσει τους Παλαιστίνιους; Ακόμη κι αν χτυπήσουν τη Ράφα, τι θα καταφέρουν; Θα σκοτώσουν ακόμη 20 ή 30.000 ανθρώπους. Όσοι γλιτώσουν θα διεκδικήσουν ξανά την πατρίδα τους».

Ο κ.Πισσίας μιλά για την αποστολή βοήθειας που ετοιμάζει η Τουρκία για τη Γάζα και αποκαλύπτει το παιχνίδι που παίζει ο Ερντογάν. Έχει «διαβάσει» πολύ καλά τις κινήσεις και τις προθέσεις των Τούρκων κάτι που δεν φαίνεται να έχουν κάνει στην κυβέρνηση που πουλάει πατριωτισμό μόνο στα λόγια.

Εντυπωσιακά όσα λέει και για την αυτοκτονική εξωτερική πολιτική της Ελλάδας σε Μέση Ανατολή και Αφρική, όπου οι τοπικοί πληθυσμοί ψάχνουν Έλληνα αλλά προσκρούουν στον «αρχοντο-χωριατισμό» των ελληνικών κυβερνήσεων που περιορίζουν το ενδιαφέρον τους μεταξύ Βρυξελλών-Βερολίνου-Ουάσινγκτον.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tubehttps://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Τα θαλάσσια πάρκα, το «διψασμένο» Αιγαίο και το ανατολίτικο παιχνίδι Ερντογάν στη Γάζα-Β.Πισσίας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιγαίο, Ερντογάν, Γάζα-Β Πισσίας,aigaio, erntogan, gaza-v pissias