«Θάνατος για θάνατο»! Η Μόσχα μέσω Μεντβέτεφ απειλεί με αντίποινα και δείχνει το Κίεβο

Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα με 40 νεκρούς και 100 τραυματίες προκαλεί ήδη αντιδράσεις από τη Μόσχα που μέσω του Ντιμίτρι Μεντβιέτεφ απειλεί με σκληρά αντίποινα και δείχνει το Κίεβο ως υπεύθυνο για τη σφαγή αθώων πολιτών.Η δήλωση Μεντβέτεφ:«Στις οικογένειες των νεκρών στην τρομοκρατική επίθεση - ειλικρινή συλλυπητήρια, ειλικρινή δύναμη σε όλους τους οικείους των θυμάτων.Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο τον τρόμο αντιποίνων.
Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει εάν η βία δεν αντιμετωπιστεί με τη βία και οι θάνατοι από εκτελέσεις τρομοκρατών με θάνατο τους και την πίεση κατά των οικογενειών τους. Παγκόσμια εμπειρία.Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, είναι αδύνατο να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους. Όλοι αυτοί πρέπει να βρεθούν και να εξοντοθούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε τέτοια θηριωδία.Θάνατος για θάνατο».

The post «Θάνατος για θάνατο»! Η Μόσχα μέσω Μεντβέτεφ απειλεί με αντίποινα και δείχνει το Κίεβο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνατος, Μόσχα, Μεντβέτεφ, Κίεβο,thanatos, moscha, mentvetef, kievo