Τι εκλάπη από το υπουργείο Εσωτερικών ρωτάει ο Κατρίνης για…λασπολογίες απαντά η Κεραμέως!

Για την υπόθεση της διάρρηξης στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν εξηγήσεις.Μετά  από  το σκάνδαλο της διαρροής προσωπικών δεδομένων πολιτών σε εξέλιξη ,έρχεται τώρα η διάρρηξη. Η κυβέρνηση στο γνωστό μοτίβο: δεν είναι αυτό που νομίζετε, πρόκειται για...λασπολογίες!Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ρωτάει η κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης και τι απαντά η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, που παρά το σκάνδαλο της διαρροής προσωπικών δεδομένων...παραμένει
υπουργός!

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου-ένα άδοξο «φινάλε»Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ζητά από το @ypesgr τα στοιχεία των εκλογέων του εξωτερικού από τους υπολογιστές του υπουργείου για να συγκρίνει τα υπάρχοντα αρχεία σε σχέση με αυτά που υπήρχαν πριν τη διαρροή (αντί να…

— Μιχάλης Κατρίνης (@michaelkatrinis) April 27, 2024Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωσε σχετικά με την καταγγελία που έγινε χθες στο Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, για διάρρηξη σε χώρους όπου στεγάζεται η Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών. Όπως τονίζεται από την ΕΛΑΣ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Παράλληλα για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ από την ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία φέρεται εχθές το μεσημέρι να σημειώθηκε διάρρηξη στο γραφείου του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εκλογών, που βρίσκεται επί της οδού Ευαγγελιστρίας.

The post Τι εκλάπη από το υπουργείο Εσωτερικών ρωτάει ο Κατρίνης για…λασπολογίες απαντά η Κεραμέως! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα