Το ΝΑΤΟ βρίσκει και τα κάνει: για δεύτερη χρονιά συνεχάρη την Τουρκία για την Μικρασιατική Καταστροφή

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ΝΑΤΟ συνεχάρη την Τουρκία για την Μικρασιατική Κατασροφή! Για την «ημέρα της νίκης» όπως την αποκαλούν οι Τούρκοι.

ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

LANDCOM wishes a happy Victory and Turkish Armed Forces Day to our host nation.On this very special day, we would like to express
our gratitude to Türkiye for their hospitality as our hosts here at #LANDCOM.— NATO Allied Land Command (@LANDCMD) August 29, 2023Επειδή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ουδείες μπορεί να μιλήσει για γκάφα. Ούτε για ανοησία κάποιων χαμηλόβαθμων στελεχών. Είναι επιλογή του ΝΑΤΟ.Η ελληνική κυβέρνηση θα αντιδράσει λένε «κύκλοι» με γραπτό διάβημα διαμαρτυρίας προς τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ στο οποίο ήδη προχώρησε, κατόπιν σχετικών οδηγιών, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Και λοιπόν;Το ΝΑΤΟ και ο Γενικός Γραμματέας ο Στόλντεμπεργκ τηρούν φιλοτουρκική στάση σε κάθε ευακιρία. Έκανε κάτι ουσιαστικό η Αθήνα για να βάλει στη θέση του τον Στόλντεμπεργκ από την εποχή ακόμη που παρίστανε τον ανήξερο στον τηλεοπτικό αέρα του CNN για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο; Αντιθέτως η Αθήνα πάντα παριστάνει όχι απλά το καλό αλλά το καλύτερο παιδί του ΝΑΤΟ, το πιο υπάκουο και πρόθυμο να εκτελέσει κάθε επιθυμία της Συμμαχίας.Συνεπώς το ΝΑΤΟ ,όπως και η Τουρκία βρίσκουν και τα κάνουν.

The post Το ΝΑΤΟ βρίσκει και τα κάνει: για δεύτερη χρονιά συνεχάρη την Τουρκία για την Μικρασιατική Καταστροφή appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα