Τον «ψόφιο κοριό» κάνει η ΝΔ για τις δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή της περί διαλογής ασθενών με βαριές ασθένειες!

Τον «ψόφιο κοριό» παριστάνουν στη ΝΔ για όσα δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και ιατρός Σπύρος Πνευματικός! Η σιωπή της ΝΔ τηρείται και από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης που μάλλον δεν θεωρούν σημαντική τη δήλωση διαλογής ασθενών...Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στην οποία όπως είχαμε προβλέψει μιλά για διαστρέβλωση των δηλώσεων του. Το ηχητικό:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προσχηματική συγγνώμη Πνευματικού για να καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ

Στις δηλώσεις Πνευματικού αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

υποστηρίζοντας ότι «αποκαλύπτουν την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Την ημέρα που ο κ. Μητσοτάκης επισκεπτόταν προεκλογικά τον 'Αγιο Σάββα, ο κ. Πνευματικός μιλούσε για επιλογή καρκινοπαθών ασθενών που θα μείνουν στη ζωή στη βάση του κόστους θεραπείας. Η ανατριχιαστική του δήλωση δεν απασχόλησε καθόλου τη ΝΔ γιατί απλά επιβεβαίωσε την αντίληψη που έχει για το ΕΣΥ: Συρρίκνωση και μείωση δαπανών σε βάρος της δημόσιας περίθαλψης και των φορολογουμένων. Αφού πέρασε μισή μέρα όπου ο κ. Πνευματικός προκάλεσε πόνο, θυμό και φόβο σε ασθενείς και τις οικογένειές τους, βγήκε να ζητήσει μια προσχηματική συγνώμη, μήπως και καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών».

Κλείνοντας σημειώνει: «Κατά τα άλλα συνεχίζει ακάθεκτος να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Τελικά η έλλειψη σεβασμού και ενσυναίσθησης τρομάζει περισσότερο από την ίδια τη δήλωσή του».

Αθ. Λινού: «Αποκαλυπτική για το σχέδιο της ΝΔ η δήλωση Πνευματικού για διαλογή ασθενών ανάλογα με το κόστος θεραπείας»

«Η δήλωση του κ. Πνευματικού είναι τρομακτική, κάνει λόγο για επιλογή ασθενών ανάλογα με το κόστος της θεραπείας», σημειώνει η Αθηνά Λινού, μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με δήλωση του καθηγητή Ιατρικής και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού.

Η κυρία Λινού αναφέρει ότι «η δήλωση αυτή, όμως, αποκαλύπτει το σχέδιο της ΝΔ για την Υγεία. Η ΝΔ δεν προτίθεται να επενδύσει ούτε στους λειτουργούς υγείας, ούτε στις υποδομές. Για αυτό τον λόγο, βιώσαμε ήδη 3 θανάτους λόγω έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ».

Στη δήλωση της η κυρία Λινού τονίζει ότι «η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ αποσκοπεί σε δημόσια δωρεάν και καθολική παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικής κατάστασης ή τόπου διαμονής». Υπογραμμίζει ότι «αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πιστεύει στην αξία του ανθρώπινου προσώπου και βέβαια στο ισχυρό κοινωνικό κράτος» και πως «το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο».

ΚΚΕ: Η κατάπτυστη δήλωση Πνευματικού που θυμίζει Μένγκελε αντανακλά ένα μόνο μέρος των «κοστολογημένων» προγραμμάτων τους στην Υγεία

«Σε αυτό το άθλιο δημόσιο σύστημα υγείας με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και τεχνολογία, που από κοινού έχουν διαμορφώσει όλες οι Κυβερνήσεις, δεν χωράνε οι ανάγκες των καρκινοπαθών τελικού σταδίου γιατί το επιβαρύνουν!!!

Αυτή η κατάπτυστη και ανατριχιαστική δήλωση  του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, κ. Πνευματικού, που θυμίζει Μένγκελε αντανακλά ένα μόνο μέρος των «κοστολογημένων» προγραμμάτων τους στην Υγεία και τις εχθρικές για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων ανάγκες των ασθενών» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

«Η ανθρώπινη ζωή όμως δεν κοστολογείται» υπογραμμίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

The post Τον «ψόφιο κοριό» κάνει η ΝΔ για τις δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή της περί διαλογής ασθενών με βαριές ασθένειες! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα