Αυστραλία: Μητέρα και τα τρία παιδιά της κηδεύτηκαν στο ίδιο φέρετρο, ύστερα από απόφαση της οικογένειας να μην τους χωρίσουν. Τους έκαψε ζωντανούς ο σύζυγος της και αυτοκτόνησε

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Αυστραλία. Ο βετεράνος παίκτης του ράγκμπι Rowan Baxter έκαψε μέσα στο αυτοκίνητο του τα τρία παιδιά και την εν διαστάση σύζυγό του, η οποία ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 19 Φεβρουαρίου. Ο άνδρας αφού έλουσε με πετρέλαιο το όχημα και έβαλε φωτιά, αυτοκτόνησε. Σήμερα, γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος, στην κηδεία

της Hannah Baxter και των τριών παιδιών της: 2 κοριτσάκια, Lainah 6 ετών, Aaliyah 4 ετών και το τρίχρονο αγοράκι Trey.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης μητέρας αποφάσισε να μην τη χωρίσει από τα παιδιά της. Τους τοποθέτησαν στο ίδιο φέρετρο, ενώ στους επικήδειους που διαβάστηκαν οι δικοί της άνθρωποι τόνισαν την αγάπη για τα μωρά της και την προσπάθεια της να τα κρατήσει μακριά από την επιθετική συμπεριφορά του πατέρα τους.

The post Αυστραλία: Μητέρα και τα τρία παιδιά της κηδεύτηκαν στο ίδιο φέρετρο, ύστερα από απόφαση της οικογένειας να μην τους χωρίσουν. Τους έκαψε ζωντανούς ο σύζυγος της και αυτοκτόνησε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυστραλία, Μητέρα,afstralia, mitera