Αυτή είναι η γυναίκα που άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του «You Tube» και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η ακτιβίστρια υποστήριζε ότι ο ιστότοπος λογόκρινε τα βίντεό της. Σε ιστοσελίδα της είχε αναρτήσει αποφθέγματα του Χίτλερ

Reader

Χάος επικράτησε στα κεντρικά γραφεία του «YouTube» στην Καλιφόρνια όταν γυναίκα επιτέθηκε με όπλο.

Η ένοπλη επίθεση κινητοποίησε άμεσα την αστυνομία και η γυναίκα βρέθηκε νεκρή. Οι Αρχές ανακοίνωσαν πως αυτοκτόνησε. Πρόκειται για την ιρανικής καταγωγής Νασίμ Αγκντάμ. H 38χρονη υποστήριζε ότι το «YouTube» λογόκρινε τα βίντεο της και ισχυριζόταν ότι τα είχαν διαχειριστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην κερδίσει πολλές θεάσεις. H Nασίμ ήταν ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, vegan και ασχολούνταν με το bodybuilding.
«Δεν

υπάρχουν ίσες ευκαιρίες στο YouTube» έλεγε η Αγκντάμ. Σε αναρτήσεις της σε ιστοσελίδα που είχε δημιουργήσει είχε χρησιμοποιήσει και το απόφθεγμα του Αδόλφου Χίτλερ «φτιάξε ένα ψέμα μεγάλο, φτιάξτο απλό, συνέχισε να το λες και τελικά όλοι θα το πιστέψουν».
Ο πατέρας της 38χρονης αποκάλυψε ότι είχε προειδοποιήσει τις αρχές ότι η κόρη του «μισούσε» την εταιρεία και ότι μπορεί να κατευθυνόταν εκεί. Όπως τους είπε το πρωί της Τρίτης είχε βρει την κόρη του να κοιμάται σε ένα αυτοκίνητο αφού προηγουμένως την αναζητούσε για ένα 24ωρο και φαινόταν εξοργισμένη λέγοντας του ότι «το YouTube τα σταμάτησε όλα».

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα. Ένας 36χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ τα άλλα δύο θύματα είναι γυναίκες, μία 32χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά και μία 27χρονη.
Υπάλληλοι του YouTube αφηγήθηκαν ότι επικράτησε πανικός, καθώς σχεδόν οι πάντες άρχισαν να τρέχουν προς τις εξόδους των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε μέσω Twitter ότι ενημερώθηκε για το συμβάν.
Τον περασμένο μήνα, ο ιστότοπος YouTube ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει να αναρτάται περιεχόμενο που προωθεί τις πωλήσεις όπλων και αξεσουάρ τους, αλλά και στους εγγεγραμμένους χρήστες του να μοιράζονται βίντεο που διδάσκουν πώς μπορεί κανείς να φτιάξει όπλα. Στις 20 Φεβρουαρίου το YouTube ενεργοποίησε μια νέα πολιτική διαφήμισης που αφαιρούσε έσοδα σε κανάλια με λιγότερους από 1.000 συνδρομητές και 4.000 ώρες θέασης.

Reader

The post Αυτή είναι η γυναίκα που άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του «You Tube» και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η ακτιβίστρια υποστήριζε ότι ο ιστότοπος λογόκρινε τα βίντεό της. Σε ιστοσελίδα της είχε αναρτήσει αποφθέγματα του Χίτλερ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα