Αντετοκούμπο. Χάκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, όπως και αυτούς στα social media αναρτώντας ρατσιστικά σχόλια. Η ανακοίνωση του αθλητή

«Επίθεση» από χάκερς στους λογαριασμούς του στα σόσιαλ, αλλά και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, δέχτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς είδε στους λογαριασμούς του κάποια «εμετικά» σχόλια στο twitter, αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα, καθώς όπως αναφέρει η σύντροφός του, Μαράια, οι χάκερς «χτύπησαν» και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς!

«To twitter του Γιάννη, καθώς επίσης τα e mail του, το

τηλέφωνό του και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί χακαρίστηκαν. Απολογείται για όσα αναφέρθηκαν και θα επιστρέψει το συντομότερο κοντά σας. Όσα έγραψαν οι χάκερ είναι αηδιαστικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Giannis’ twitter, phone, email and bank accounts were hacked! He genuinely apologizes for everything that was tweeted and he will be back as soon as possible! The things that were said by this hacker were extremely inappropriate and disgusting!

— Mariah Danae (@mariahdanae15) May 7, 2020

Την είδηση έκαναν γνωστή και οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι έκαναν γνωστό πως ξεκινά έρευνα για να βρεθούν οι δράστες.

Giannis Antetokounmpo’s social media accounts were hacked this afternoon and have been taken down. An investigation is underway.

— Milwaukee Bucks (at ) (@Bucks) May 7, 2020

Από το απόγευμα της Πέμπτης άρχισαν να δημοσιεύονται διάφορα σχόλια στους λογαριασμούς του, με χοντρές προσβολές τόσο γι’ αυτόν, όσο και για συμπαίκτες του, αλλά και άλλους διάσημους αθλητές του NBA. Αρκετοί μάλιστα ενημερώθηκαν άμεσα για τα σχετικά «ταγκαρίσματα».

Τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν από τους χάκερ ήταν άκρως εμετικά, ενώ τόλμησαν ακόμη και να προσβάλουν τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, κάνοντας άκρως ρατσιστικά σχόλια όπως φαίνεται και παρακάτω:

Η ανακοίνωση του Αντετοκούνμπο

«Γεια σας. Είμαι και πάλι εδώ και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το περιστατικό με τους λογαριασμούς μου στα σόσιαλ μίντια. Με χάκαραν και η υπόθεση είναι υπό έρευνα αυτή τη στιγμή. Τα ποστ και τα tweets ήταν υπερβολικά απαράδεκτα και είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος έγραψε αυτά τα απαίσια πράγματα. Νοιώθω απαίσια που οι Μπακς, ο Κρις (Μίντλετον), ο Λεμπρόν (Τζέιμς) και η οικογένεια Κάρι συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα κακεντρεχή και αναληθή tweets. Νοιώθω ιδιαίτερα απαίσια για την οικογένεια Μπράιαντ που σε μια περίοδο που πενθεί δεν θα έπρεπε να γίνουν αντικείμενο αρνητικότητας και απαράδεκτης συμπεριφοράς. Ευχαριστώ που υποστηρίζεται εμένα και την οικογένειά μου και μείνετε ασφαλείς», έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Αντετοκούνμπο.

The post Αντετοκούμπο. Χάκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, όπως και αυτούς στα social media αναρτώντας ρατσιστικά σχόλια. Η ανακοίνωση του αθλητή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντετοκούμπο, Χάκαραν,antetokoubo, chakaran