Αποκεφαλισμένες χορεύτριες λικνίζονται στους ρυθμούς του καν καν. Νέο εξώφυλλο -απάντηση του Charlie Hebdo στις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία

«Η Γαλλία θα είναι πάντα η Γαλλία», γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδό του το σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo», λίγες ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νίκαια. Στο εξώφυλλο απεικονίζονται τρεις αποκεφαλισμένες χορεύτριες να λικνίζονται στους ρυθμούς του καν καν.

Charlie Hebdo publishes provocative cover of beheaded cancan dancers in response to recent terror attacks in Francehttps://t.co/dm2r6SZcOh

pic.twitter.com/qVuoUBgiP2

— RT (@RT_com) November 4, 2020

Υπενθυμίζεται ότι το γαλλικό περιοδικό «Charlie Hebdo» σατίρισε πρόσφατα, προκαλώντας αντιδράσεις, τον Σουλτάνο του Βοσπόρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει κατά του Εμμανουέλ Μακρόν και της Γαλλίας, σχετικά με τον ακραίο ισλαμισμό.

Το σατιρικό περιοδικό είχε απεικονίζει τον Τούρκο Πρόεδρο να φοράει μόνο το εσώρουχό του στην γελοιογραφία του εξωφύλλου με τον τίτλο «Ωωω, ο Προφήτης!».

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: RT

Διαβάστε ακόμα: Η ιστορία του αεροπλάνου που μετέφερε Γερμανούς αλεξιπτωτιστές για την κατάληψη της Λέρου. Aνελκύσθηκε από τον βυθό μετά από 60 χρόνια. Το μακάβριο εύρημα (φωτο)

The post Αποκεφαλισμένες χορεύτριες λικνίζονται στους ρυθμούς του καν καν. Νέο εξώφυλλο -απάντηση του Charlie Hebdo στις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα