Απολογείται σήμερα ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα. Ο 50χρονος σκότωσε τον κουνιάδο του πυροβολώντας τον στα γεννητικά όργανα. Επικαλείται σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Απολογείται σήμερα ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα. Ο άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του και πυροβόλησε την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους. Ο 50χρονος στόχευσε το θύμα στα γεννητικά όργανα ενώ πυροβόλησε την γυναίκα στο πόδι.

Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να είναι οι άλυτες οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν το διαζύγιο του 50χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορούσε εξαρχής το θύμα για εμπλοκή στην προσωπική του ζωή. Αμέσως μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Ωστόσο,

λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε με το δικηγόρο του στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε. «Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα. Είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Σοβαρά Ψυχολογικά προβλήματα αναμένεται να επικαλεστεί και κατά την διάρκεια της απολογίας του, με τον ισχυρισμό ότι λαμβάνει ισχυρή θεραπευτική αγωγή. Καλείται να απολογηθεί για βαριές κατηγορίες και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

The post Απολογείται σήμερα ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα. Ο 50χρονος σκότωσε τον κουνιάδο του πυροβολώντας τον στα γεννητικά όργανα. Επικαλείται σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα