Απορρίφθηκε το αίτημα Λαγού για εξαίρεση του δικαστηρίου στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή

Απορρίφθηκε το αίτημα του καταδικασμένου μέλους του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Γιάννη Λαγού, να εξαιρεθούν τα μέλη του δικαστηρίου. Με τη νέα του σύνθεση, που έκρινε το αίτημα, το δικαστήριο μετά από διάσκεψη 3 περίπου ωρών απέρριψε το αίτημα καθώς όπως υποστήριξε  «Δεν προέκυψαν ενέργειες ή παραλείψεις του δικαστηρίου για να δικαιολογήσουν υπόνοιες αμεροληψίας» 

Συνεπώς,

η έδρα αποχώρησε για να αναλάβει και πάλι με την αρχική της σύνθεση, προεδρευούσης της Μαρίας Λεπενιώτη και να συνεχίσει η διαδικασία.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Κατόπιν συνεννόησης με την εισαγγελέα η πρόεδρος έδωσε διακοπή της δίκης για αύριο στις 11 το πρωί.  Αύριο το πρωί αναμένεται να αγορεύσει η εισαγγελέας επί των ποινών μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τα ελαφρυντικά.

Διαβάστε ακόμα :Δίκη Χρυσής Αυγής: «Αόριστη και απαράδεκτη η αίτηση Λαγού», λέει η εισαγγελέας. Κώλυμα δήλωσε η νέα πρόεδρος. Προκλητικές δηλώσεις…

Μετά την απόρριψη της αίτησης, που ζήτησε η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου, τον λόγο έλαβε ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης, που επανέλαβε στο δικαστήριο τους λόγους για τους οποίους αιτήθηκε την εξαίρεση των δικαστών ο εντολέας του.

Διαβάστε επίσης : Παρέμβαση από το Λαγό στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ζητά εξαίρεση του δικαστηρίου λόγω προκατάληψης. Ποια διαδικασία προβλέπεται

The post Απορρίφθηκε το αίτημα Λαγού για εξαίρεση του δικαστηρίου στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα