Ασέβεια αστυνομικών. Άνδρας των ΜΑΤ καταστρέφει ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (βίντεο)

Άνδρας των ΜΑΤ, διέλυσε ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στα Εξάρχεια στη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν άντρα των ΜΑΤ να καταστρέφει μια ανθοδέσμη που κάποιος πολίτης είχε αφήσει στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια ο Αλέξανδρος

Γρηγορόπουλος.

Στο βίντεο, ο αστυνομικός φαίνεται να κρατά στα χέρια του μια ανθοδέσμη με κόκκινα λουλούδια και στη συνέχεια να τη διαλύει χτυπώντας τη στην πλάτη ενός άλλου συναδέλφου του. Στη συνέχεια ρίχνει στο έδαφος τη μαδημένη ανθοδέσμη.

Τα σχόλια που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη δημοσίευση του βίντεο κάνουν λόγο για ασέβεια προς τον νεκρό, αλλά και προκλητική στάση της Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: The Press Project

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Αλέξης Γρηγορόπουλος, Μιχάλης Καλτεζάς. Οι δυο νέοι δολοφονήθηκαν και κατηγορήθηκαν με παρόμοια επιχειρήματα: «Φορούσε σκουλαρίκι, άκουγε ροκ μουσική, είχαν χωρίσει οι γονείς του» 

The post Ασέβεια αστυνομικών. Άνδρας των ΜΑΤ καταστρέφει ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασέβεια, Άνδρας, ΜΑΤ, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου,aseveia, andras, mat, alexandrou grigoropoulou