Δολοφονία Γραικού: «Ίσως θάφτηκε ζωντανός». Νέες αποκαλύψεις από τον Αλ. Κούγια. Προφυλακιστέος ο 46χρονος έμπορος κρεάτων. «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Πέθανε πάνω στον καβγά»

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού. Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο 46χρονος αρχικά αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους. Ισχυρίστηκε
ότι έθαψε το πτώμα και το αυτοκίνητο λόγω πανικού και φόβου, όταν κατάλαβε ότι ο Γραικός ήταν νεκρός.Αλέξης Κούγιας: «Ίσως θάφτηκε ζωντανός»Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια.Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι τα ιατροδικαστικά ευρήματα προκαλούν πολλά ερωτηματικά, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το θύμα θάφτηκε ζωντανό. Σύμφωνα πάντα με τον γνωστό ποινικολόγο, το πτώμα του Δημήτρη Γραικού φέρει κατάγματα και έντονα χτυπήματα. Ωστόσο όπως τόνισε, στην έκθεση αποτυπώνονται αυτά που υπέστη το θύμα ενώ ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον.

ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς και από τα ευρήματα τεχνικών συμβούλων, πιθανότατα να υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου, η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο 46χρονος δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού το πρωί της Τετάρτης (05/06) βρέθηκε ενώπιον της Ε΄ Τακτικής Ανακρίτριας και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στα δικαστήρια όσοι κατηγορούσαν την οικογένεια

Την ίδια ώρα, προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά «όσων είχαν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, ότι σχέση με την εξαφάνισή Γραικού είχαν μέλη της οικογενείας του», έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 46χρονος

Κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, ενώ είπε πως εδώ και 2,5 χρόνια δεν έλεγε την αλήθεια, εξαιτίας του πανικού και του φόβου που ένιωθε.

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Έλεγε ότι του χρωστούσα χρήματα και αισθανόταν “ριγμένος”. Ήρθε στον στάβλο να με βρει. Διαφωνήσαμε, ήρθαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά έπεσε νεκρός. Θόλωσα. Όταν κατάλαβα ότι δε ζούσε πανικοβλήθηκα. Πάνω στον πανικό μου αποφάσισα να τον θάψω και να εξαφανίσω τον ίδιο και το αυτοκίνητο».

Σύζυγος Γραικού: Μας έπαιρνε κάθε βδομάδα να ρωτήσει πώς πάνε οι έρευνες – Ήταν άνετος

Όπως περιγράφει η σύζυγος του άτυχου κτηνοτρόφου, μιλώντας στο Star, «μου έλεγε “κυρία Γραικού μη στεναχωριέστε. Ό,τι διαφορές έχουμε, ό,τι χρήματα εγώ θα σας τα δώσω όλα. Τι γίνεται; Έχουμε κανένα νέο για τον Δημητράκη; βρε πώς έγινε αυτό;!». «Κάθε βδομάδα έπαιρνε τον ανιψιό του άντρα μου να ρωτήσει πώς πάνε οι έρευνες» συνεχίζει η σύζυγος του θύματος υπογραμμίζοντας ότι κάθε φορά που μιλούσαν ήταν πολύ άνετος.

Αδερφός Γραικού: Επί 2,5 χρόνια ο δολοφόνος έπαιζε θέατρο – Απορώ πώς κοιμόταν χωρίς τύψεις

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ- 1, o κ. Νίκος Γραικός αναφέρθηκε στην αγωνία που πέρασε η οικογένεια μέχρι που βρέθηκε η σορός του άτυχου Δημήτρη Γραικού, θαμμένη κάτω από τόνους λάσπης, λέγοντας: «2,5 χρόνια κοντεύαμε να τρελαθούμε»

«Δεν κορόιδεψε μόνο εμένα, αλλά όλη την κοινωνία είχα το ένστικτό μου εγώ, πήγα δίπλα στη μονάδα ήταν θαμμένος ο αδερφός μου και ο κύριος έπαιζε θέατρο. Πώς κοιμόταν αυτός ο άνθρωπος; Δεν είχε τύψεις; Άραγε τι καρδιά είχε;» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από Reader

The post Δολοφονία Γραικού: «Ίσως θάφτηκε ζωντανός». Νέες αποκαλύψεις από τον Αλ. Κούγια. Προφυλακιστέος ο 46χρονος έμπορος κρεάτων. «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Πέθανε πάνω στον καβγά» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα