Δραματική διάσωση ναυτικών σε αναποδογυρισμένο φορτηγό πλοίο στις ΗΠΑ. Άνοιξαν τρύπα για να τους προμηθεύσουν με είδη πρώτης ανάγκης.

Μια μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση τεσσάρων ναυτικών που έχουν εγκλωβιστεί σε ένα φορτηγό πλοίο, το οποίο έχει πάρει κλίση 45 μοιρών στα ανοιχτά της Τζόρτζια, έχουν ξεκινήσει οι αμερικανικές υπηρεσίες, όπως ανακοίνωσε η ακτοφυλακή.

Το νοτιοκορεατικό πλοίο Golden Ray, μήκους 200 μέτρων, μετέφερε 4.000 αυτοκίνητα στη Μέση Ανατολή. Είκοσι μέλη του πληρώματός του απομακρύνθηκαν με ελικόπτερα την Κυριακή, αφού έμεινε ακυβέρνητο, πήρε κλίση και τελικά έγειρε στη μία του πλευρά , στα ανοιχτά

του πορθμού Σεντ Σάιμονς, κοντά στο Μπράνσγουικ της Τζόρτζια.

Οι διασωθέντες ναυτικοί κατάφεραν σήμερα το πρωί να επικοινωνήσουν με τους τέσσερις συναδέλφους τους που αγνοούνταν. Τα παγιδευμένα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους.
Τα σωστικά συνεργεία πρόκεται να ανοίξουν μια τρύπα στο κύτος προκειμένου να στείλουν είδη πρώτης ανάγκης τους ναυτικούς.στους εγκλωβισμένους και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να τους ανασύρουν, εξήγησε η ακτοφυλακή μέσω του Twitter.

«Πρόκειται για μια αργή, αλλά ασφαλή διαδικασία», διαβεβαίωσε.

#BreakingNews Salvage crews have have made contact with crew members in the #GoldenRay. Conditions unknown. Extraction being planned. #HappeningNow pic.twitter.com/wPdKfgqBdN

— USCGSoutheast (@USCGSoutheast) September 9, 2019

Το Golden Ray είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Μπράνσγουικ και κατευθυνόταν στη Βαλτιμόρη. Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Vessel Finder, το πλοίο ναυπηγήθηκε το 2017 και έφερε σημαία των νησιών Μάρσαλ.

The post Δραματική διάσωση ναυτικών σε αναποδογυρισμένο φορτηγό πλοίο στις ΗΠΑ. Άνοιξαν τρύπα για να τους προμηθεύσουν με είδη πρώτης ανάγκης. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα